Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Galatasaray transferin suskun takımlarından. Carrole 'un da takıma döndüğünü ve Denayer'in de yeniden kiralanma durumunu gözönüne alırsak geri dörtlüde bir hayli alternatifin olacağı kesin. Ütselik Akhisarspor dan Mugdat'ı da alarak ofansif bölgeyi de güçlendirdiler.Onlar için birinci öncelik Trezeguet.

Aslında bu oyuncuyu kim alırsa alsın ofansif anlamda takımın anlayışı olumlu anlamda değişir. Hem pozisyon üretebilen hem de pozisyona sokabilen bir oyun anlayışı var Eski Anderlechtli 'nin. Galatasaray da Feghouli geçen sene enteresan goller attı. Belhanda ise hep genelde yardımcı oyuncu pozisyonundaydı. Bu sene Eren Derdiyok'u yeniden forma sokamazlarsa bu mevkiye bir transfer daha transfer şart..

Haberin Devamı

Fenerbahçe ise İstanbulspor karşısında ilk maçını oynadı. Eskilerin hemen hemen hepsi kadrodaydı. Yenilerden de kimse yoktu. Soldado da sakatlandı. Fernandao yok... Aaatıf tek başına ilerde.

Fenerbahçe eğer Skretel,Roman ile defansta Joseph ve Mehmet ile ortasahada sorunsuz oynuyorsa transfere de gerek varmı ki..? Geçen sene Valbuena çok önemli maçlarda adeta tek başına oynadı. Bu sene ortasaha da onun yükünü paylaşacak Guilano gibi 2 isme daha ihtiyaç var..

Beşiktaş ta Love kalıcı gibi. Zaten hazırlık maçlarında gollerde bulmaya başladı. Kötü oyuncu asla değil ama eğer onu kontratağa çıkartamıyorsanız ceza sahasında ayağına pası indireceksiniz. Efecan ile Emre Alanyaspor da bunu başarıyorlardı. Beşiktaş geçen sene en çok bu konuda zorlandı.

Vida iyi performans gösterdi Dünya kupasında..Aslında kendi milli takımında uzun zamandır böyle. Kiev taraftarı da onu çok seviyordu. Eğer Marcelo Beşiktaş ta kalabilseydi çok iyi bir ikili olabilirlerdi.

Bu arada futbol konusunda bolca emek isteyen yaratıcı işler ortaya koyan Koray Koyuncu siyahlabeyaz.net 'ten sonra Galatasaraylılar için de güzel bir bilgi ve haber kaynağı oluşturmuş..

Mutlaka inceleyin derim..İşte adresi..