Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Türkiye ligi ilginç bir lig. Bazen kariyeri düşüşe geçti diye tabir edilen yıldızlar bile tekrar büyük yükseliş ler yapabiliyor. İşte 2 eski arkadaş Ryan Donk ve Ryan Babbel... Kasımpaşa forması ile beraber oynarlarken aslında birbirlerinin açıklarını kapatan ve Kasımpaşa hücumunu şekillendiren oyuncuların başında geliyorlardı.

Liverpool forması giymişti Babbel ve Kasımpaşa forması ile de aslında tekrar eski günlerine dönmek istiyordu. Onu farkeden Beşiktaş kadrosuna kattığında Hollanda Milli takımına tekrardan seçileceği süreç te başladı. Beşiktaş ta Cenk ile birlikte hem arkadaşlığı hem de rekabeti perçinledi.

Haberin Devamı

Ryan Donk ta aynı şekilde kadro dışı kalacaktı, gidecekti derken Galatasaray da eski günlerini yeniden yakaladı ve o çok koşan, her yere yetişen performansıyla takımın da bankosu oldu.

Bu yüzden oyuncu seçerken bir çok şeye bakmak lazım..ama bakılacak en önemli kriter profesyonellik ve sporcu duruşu belki de...

Fenerbahçe Bastdost ile forvetini güçlendirmek istiyor ama oyuncunun maliyeti oldukça yüksek. Öyleyse sana daha iyi uyum sağlayabilecek ve seni daha ilerilere taşıyabilecek bir forvet alabilirsin. Çünkü aksi bir performansta zarar etmekten başka şansın da kalmıyor. Geçen sezon Sİvasspor da 13 gol atan Kone Fenerbahçe de olsaydı kaç gol atardı acaba...?

Sivasspor onu bu performansa iyi bir orta saha ve partneri Bifouma ile ulaştırdı..

Beşiktaş ta seneye Negredo ile devam etmeyecek. Love takımla çalışıyor.Larin bu sene kalitesini gösterebilir ama yeterli olmayacaktır. Aboubakar dönerse ve yanına da iyi bir 2.golcü alınırsa Beşiktaş gol sıkıntısı çekmeyecek gibi..

En şanslı takım Galatasaray.En oturmuş kadro onlarda.Muslera Dünya kupasında müthiş oynadı.Nagatomo'nun ,Gomis ve diğerlerinin performansı ortada..

Kayserispor'u tebrik etmek lazım...Bernard Mensah' ı almaları gerçekten önemli. Hem yetenekli,hem genç hem de oyunun her 2 yönüne de katkı veren güçlü on numara...

Serkan Kırıntılı eski takımı Konyaspor ile anlaşmış. Gerçekten çok ama çok iyi bir kaleci.Avrupa da herhangi bir büyük takımda oynayabilecek kalitede..

Haberin Devamı

Her sene kendi oyun kalitesine tecrübe ile birlikte performans ta ekleyebilen ender kalecilerimizden...