Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Nihayetinde dünya kupası başladı. Galatasaray ' a pek çok şey kazandıran ancak tutulmaması için herşey yapılan Mancini istifa etti.Beşiktaş Lanzini ile nihayet Delgado gibi bir maestro arayışında.Trabzonspor sonunda yabancılarını değiştirme kararı aldı. Kamerun milli takımı neredeyse ligimizde oynayan oyuncular dan oluşuyor.Gelişmeler,gelişmeler..

Dünya kupası ile aslında unutmuş olduğumuz gerçek futbolun bir nebze olsun tadını almaya başladık.Almanya Portekiz maçında görüldüğü gibi Almanlar yine turnuvaya seri bir başlangıç yaptılar.Adeta saha da birbirlerini ezberlemiş gibiler.

Haberin Devamı

Mueller den defans hattına kadar ayaklarında uzun süre top tutmayan rakibi gördüğü anda pas veren defansı asla ihmal etmeyen bir anlayışla savruk Portekiz 'i süpürdüler.Portekiz 'in kalecisi yan toplarda hiç güven vermiyor. Zaten Meireles destekli ön libero sisteminde orta saha, defans arasında ki uyum da çok zayıf.

Forvet hattında hızlı bir ismin eksikliği ortada.Eder beklentilerin uzağında.Neden Kayseri Erciyesspor lu Edinho milli takıma alınmadı.Muamma..Oysaki bu oyuncu gerçek bir santrafor arayan klüplerimizin de dikkatini çekmeli.

Artık bazı oyuncuları da kaçırmamak gerek.Hele ki geleceği olan..Gökhan İnler ,Teofilo gutierrez,Frank Ribery..saymakla bitmez aslında bu liste ya..