Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Cezayir ' i ve Halilhodziç i tebrik etmek lazım. Taş gibi bir takım olmuşlar.Almanya ya lk yarı özellikle topu ayaklarında tutarak,almanya defansını ileri çıkışlarda sürekli zorlayarak ve ,futbol oynamayı düşenerek çok sıkıştırdılar.Maçın bir anlamda kilit noktası Kheidara nın oyuna girmesi ile Lahm ın sağ kanada geçmesi oldu.Bu kanatta Schürle ile iyi anlaşmasının yanında orta dan da Müeller in ceza alanı içerisinde ki kaçışlarını iyi gördüler.

Mesut gerçekten etkisizdi.Ama etkisiz oynaması bile onun ne kadar teknik bir oyuncu olduğunu gizlemeye yetmiyor.Cezayir de Taider oyundan alınıp granada lı behraimi oyuna girdiğinde Cezayir de yorgunluk belirtileri de başladı.

Haberin Devamı

Aslında Almanların kondüsyonu ve Müeller in özellikle forvette ikinci yarıda devleşmesi kilit faktörlerdi. Halliche,Cska sofyalı Raise Mboli ,valencia da oynayan feguli ve Djabou gerçekten çok kaliteli ayaklar.

Eğer ki özellikle ilk golden sonra defans ta biraz daha sağlam ve konuşarak oynayabilse idiler kısacası yardımlaşmayı unutmasalardı ne Mesut 2.gol olmadan önce o soğukkanlı pası verebilirdi ne de gol atabilirdi.Slimani ise kalitesini golde gösterse de tek başına bundan iyisini yapamazdı zaten...