KonyasporNikola Boranijasevic, Konyaspor'a imza attı!

Nikola Boranijasevic, Konyaspor'a imza attı!

08.08.2024 - 16:42 | Son Güncellenme:

Konyaspor, tecrübeli sağ bek Nikola Boranijasevic'i kadrosuna dahil etti.

Nikola Boranijasevic, Konyaspora imza attı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, tecrübeli sağ bek Nikola Boranijasevic ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlılar, Sırp futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

32 yaşındaki Nikola Boranijasevic için Konyaspor Müzesi'nde imza töreni düzenlendi. İmza törenine Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik katıldı.

Nikola Boranijasevic açıklamasında, "Konyaspor, gerçekten büyük bir camia ve ateşli taraftarı var. Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Taraftarımızla birlikte bir bütün olacağız ve güzel bir sezon geçireceğiz" diye konuştu.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Erkut Çağlar Çelik, "Aleksic ve Nikola ile imza törenlerini gerçekleştirdik. İkisi de tecrübeli futbolcular. İnşallah takımımıza büyük katkılar sağlayacaklardır. Aleksic'i geçtiğimiz sezonun devre arasında da almak için uğraşmıştık. Nasip bugüneymiş... İki futbolcumuz da geldikleri takımda şampiyonluk yaşamış isimler. 13 Eylül gününe kadar transfer çalışmalarımız devam edecek. Takımımızdan gidecek isimlere göre yeni transferlerimiz gerçekleşebilir. Futbol şube olarak yoğun bir mesai içerisindeyiz. İnşallah güzel bir sezonu geride bırakmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Nikola Boranijasevic'in 24 numaralı formayı giyeceği aktarıldı.