FenerbahçeNihat Kahveci'den Sebastian Szymanski çıkışı! 'Büyük sürpriz oldu'

Nihat Kahveci'den Sebastian Szymanski çıkışı! 'Büyük sürpriz oldu'

27.10.2024 - 22:49 | Son Güncellenme:

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Bodrum FK'yı 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

Nihat Kahveciden Sebastian Szymanski çıkışı Büyük sürpriz oldu

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe, Bodrum FK ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin Bodrum FK'yı 2-0'lık skorla mağlup ettiği mücadelenin ardından Nihat Kahveci değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Mourinho'nun Sebastian Szymanski tercihini yorumlayan Nihat Kahveci, En Nesyri ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Sebastian Szymanski'nin yedek kalması hakkında konuşan Nihat Kahveci, "Mourinho bize, 'Konuştunuz, konuştunuz sizi dinledim. Szymanski'yi kestim' dedi. Neden kestiğini de anladık. 90+3'te Mert Hakan'ın pasında ceza sahası içinde, etrafında kimse yokken auta attı. Szymanski bir tut topu, şut atarsın ya da bir arkadaşın kalır verirsin. Ben artık Szymanski'yi 8 numara üzerinden değerlendireceğim. Nasıl Hakan Çalhanoğlu'nu Milli Takım'nda gol asist yerine oyun kurucu olarak görüyorsam, Szymanski'yi de artık öyle göreceğim. Büyük sürpriz oldu bana. Szymanski'nin de yedek olduğunu 2024 yılı itibariyle gördük. Fenerbahçe'nin hayrına mı oldu? Bence bugünkü futbola baktığımda 'hayırlı oldu' derim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

En Nesyri'nin performansına parantez açan Nihat Kahveci, "En Nesyri, Manchester United maçında golünü attı. Mourinho bugün de En Nesyri'yi oynattı ve bugün de golünü attı. Artık, 'Benim için şu kadar bonservis bedeli ödendi. Oynuyorum, oyundan çıkıyorum' havasından çıktı. Manchester United'a gol attı, bugün de atınca başka bir şeye büründü artık şu an. Bir özgüven kazandı En Nesyri. Trabzon deplasmanını düşündüğümde ön tarafta hareketli oyuncu istersin. Fenerbahçe yüzde 49 topla oynuyor. Trabzonspor'un ligdeki durumu ne olursa olsun, zor bir deplasman. Beşiktaş, 10 kişi Trabzonspor'u yenemedi. Trabzonspor deplasmanına giderken, Mourinho'nun En Nesyri'yi direkt ilk 11'e koyacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.