GalatasarayNihat Kahveci, Victor Osimhen'e hayran kaldı! 'Attığım gollerle ilgili konuşmayacağım'

Nihat Kahveci, Victor Osimhen'e hayran kaldı! 'Attığım gollerle ilgili konuşmayacağım'

19.10.2024 - 22:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Antalyaspor deplasmanından 3-0 galip ayrıldığı karşılaşmanın ardından Nihat Kahveci yorumlarda bulundu.

Nihat Kahveci, Victor Osimhene hayran kaldı Attığım gollerle ilgili konuşmayacağım

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında 3-0'lık skorla kazandı. Sarı-kırmızılı takımın galibiyetini Nihat Kahveci değerlendirdi.

Haberin Devamı

Nihat Kahveci, Victor Osimhen'in son dakikalarda attığı röveşata golüne hayran kaldı. Eski futbolcunun, Mauro Icardi ile ilgili vurgusu dikkat çekti.

Victor Osimhen'in golünü yorumlayan Nihat Kahveci, "Ben de forvet oynadım, arada güzel gollerim de oldu ama bu nasıl bir röveşata golü? Bu şaka ya! Top aşağıda falan değil, en üst noktada. O nasıl bir röveşata golü? Ben bir daha attığım gollerle ilgili hiçbir şey konuşmayacağım. Statta Antalyasporlu taraftarlar vardı, bu golü alkışladılar mı? Alkışlamamak imkansız. Ben de burada alkışlıyorum. Ben çocukken okul bahçesinde atıyordum. Bu nasıl bir röveşata golü" dedi.

Mauro Icardi'nin performansına parantez açan Nihat Kahveci, "Muhteşem 2 tane gol. Mauro Icardi, 'Ben Galatasaray'ın son 2 şampiyonluğunda en büyük pay sahibiyim' dedi. '2 maç beni eleştirdiniz' dedi, ben de eleştirdim. O zamandaki Icardi'yi kim eleştirmez? Rigas Skola deplasmanında sahada yoktu, çok kötüydü. Bugün 2 gol attı, 'Ben buradayım, her türlü golcüyüm' dedi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın diğer yıldızlarının performansını değerlendiren Nihat Kahveci, "Yunus Akgün maşallah devam ediyor, çok güzel asist. Mertens, 38 yaşından gün alacak. Geçen sezon 'Bırakacak' diyorduk, bu performansla nasıl bıraksın? 2 golün de içinde. Sara ile Torreira çok işin içinde değiller ama sonuçta top ayağına geldiğinde iyi oynuyorlar. Galatasaray taraftarları, 'Bu maçı Galatasaray kaybeder' hissiyatı bir gram olmayan bir maç izledi, bence çok rahatlardı" şeklinde konuştu.