BeşiktaşNihat Kahveci, Rafa Silva'ya hayran kaldı! 'Çok akıllı oyuncu'

Nihat Kahveci, Rafa Silva'ya hayran kaldı! 'Çok akıllı oyuncu'

20.10.2024 - 18:54 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Konyaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Nihat Kahveci dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Kahveci, Rafa Silvaya hayran kaldı Çok akıllı oyuncu

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Beşiktaş, Konyaspor karşısında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlıların galibiyetini Nihat Kahveci değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Rafa Silva'nın performansına hayran kalan Nihat Kahveci'nin sözleri dikkat çekti.

Semih Kılıçsoy'un kazandırdığı penaltıda Rafa Silva'nın etkisine dikkat çeken Nihat Kahveci, "Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarların bile 'Bizde olsun' dedikleri Rafa Silva, eylül ve ekim aylarında istatistik olarak yoktu ama oyunu bence oyunu yine yönetiyordu. Bugün özellikle Semih Kılıçsoy'un aldığı penaltıdaki dönüşü ve Semih Kılıçsoy'u görmesi" ifadelerini kullandı.

Rafa Silva'nın attığı golün çok zor olduğunu vurgulayan Nihat Kahveci, "Sonrasında bence ilk yarının en kötülerinden biri Muçi'nin verdiği pası gole çevirmesi... Rafa Silva, zoru çok kolay gösteriyor. Hadi at bakalım! Sıfır nabız, sıfır telaş, sıfır panik... Muhteşem bir top kontrolü, farklı yapan özellik bu... Bazı oyuncuları diğerlerinden ayıran" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Rafa Silva'nın performansını değerlendirmeye devam eden Nihat Kahveci, "Orta sahada ilk başlangıçta oyun kuramamasının sebebini biraz Konyaspor'a bağlıyorum. Merkezi kapattılar, hem Gedson'a hem de Ndour'a bire bir baskı yaptılar orta sahada. Beşiktaş'ı kenarlardan çıkmaya zorladılar. İlk 20 dakikadaki Muçi topları kaptırınca etkisiz gözüktü. Ndour rahat top alamadı, Gedson'a da aldırmadılar. Rafa Silva çok akıllı oyuncu. Konyaspor tek altı numara ile kaldığı zaman oyuncu Rafa Silva onun sağına, soluna, merkezlere girdi" yorumunda bulundu.