GalatasarayNevzat Dindar'dan Galatasaraylı yıldıza zehir zemberek sözler: Bedel ödetilmeli

Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı yıldıza zehir zemberek sözler: Bedel ödetilmeli

28.08.2024 - 14:20 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray'ın son durumunu değerlendirirken takımın yıldız ismini ağır şekilde eleştirdi. İşte Dindar'ın sözlerinden öne çıkanlar...

Milliyet Gazetesi Muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray-Young Boys maçını değerlendirirken, sarı-kırmızılı takımdaki son durumlardan bahsetti.

Haberin Devamı

İşte Nevzat Dindar'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

YOUNG BOYS MAÇI İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Öncelikle Okan hocanın kadro seçiminde büyük hataları var. İlk 11 açıklandığında herkes eyvah dedi. Aslında geliyorum diyen bir sonuçtu. Fiziksel olarak rakibinle boy ölçüşemiyorsun. Kalite ve yıldızlar üzerinden giden bir takımsın. Buna rağmen ezberinde olmayan ve daha önce denemediğin bir sistemle maça başlıyorsun. Okan hoca için bu sınav da çok kötü geçti. Yapılan hataların bedeli 30 milyon Euro oldu. Bence Galatasaray'da hoca sorunu yok. Ama dünden itibaren 'acaba' denmeye başlandı.

ERDEN TİMUR'UN EKSİKLİĞİ BU KADAR MI HİSSEDİLİR?

Erden Timur'un eksikliğinin etkisi nasıl bu kadar büyük olabilir? Bir idarecinin ayrılmasıyla takım bu kadar altüst olur mu? Oyuncu grubuna bakıldığında da iyi şeyler görünmüyor. Öncelikle Süper Kupa'da hezimet yaşandı. Kerem'in soyunma odasındaki olayı, Muslera'nın yaptığı garip hareketler. Oyuncular ve Okan hoca arasındaki sıkı bağlarda problem yaşanmaya başlanmış olabilir. Buna Oliveira'nın disiplinsizliği, Zaha'nın belirsizliği de eklenince camiada oldukça sancılı bir süreç yaşandığı gözler önünde.

Haberin Devamı

BÜYÜK MAÇLARDA YAŞANAN KRİZLER İLERİDE ÇÖZÜLEBİLİR Mİ?

Radikal çözümler almak lazım. Panikle hareket etmemek lazım. Bu oyun devam ederse bu sezon heba olacak. Dolayısıyla yönetimin anında bir reaksiyon vererek işleri tersine çevirmesi gerekiyor. 9 milyon Euro'ya aldığın Jelert'e güvenmeyip Barış Alper'i sağ bekte başlatmak ne kadar doğru? Hücuma çıkarken yaşanan en büyük sıkıntıların başında Barış geldi. Kötü tercihler ve pas hataları Galatasaray'a pahalıya mal oldu. Bu maç gerçekten olumsuzlukların başyapıtıydı.

Nevzat Dindardan Galatasaraylı yıldıza zehir zemberek sözler: Bedel ödetilmeli

Okan hocanın bu durumu oturup düşünmesi lazım. Transferleri de doğru yapmak var tabi. 9 milyon Euro para ödeyip aldığın Jelert bir sistem içerisinde iş yapmış. Ama sen oyuncuyu büyük bir sistemsizliğin içine çekiyorsun. Bu adam şimdi nasıl başarılı olsun?

FERNANDO MUSLERA'YA AĞIR BEDEL ÖDETİLMELİ

Muslera, Galatasaray'daki hassas konuların başında geliyor. Bu konuda ciddi kararlar alınmalı ancak yönetimin buradan çıkacak bir krizi göze alamadığını düşünüyorum. Hatalı goller yiyorsun, maçı tamamlayamıyorsun. İkinci maçta da kırmızı kart görüyorsun. Muslera'ya çok ağır bedel ödetilmeli. Takımın kaptanı bu yaz sadece saha dışı olaylarla gündemde. Seçil Erzan olayı var. Saçını başını yaptırıyorsun. Yok göz altı botoks. İşte bunca olayın ardından böyle bir performans da sergilersen taraftar da medya da seni sorgular. Muslera, Galatasaray'ın efsanelerinden birisi. Ama ya kendisini düzeltecek ya da hakkında radikal bir karar alınacak. Gördüğü kırmızı karttan dolayı büyük bir ceza alabilir. Bu da Galatasaray'ın önümüzdeki Avrupa maçlarında sıkıntı çekeceği anlamına geliyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY İÇİN AVRUPA SERÜVENİ NASIL GEÇER?

Galatasaray, Avrupa Ligi'nde de zor maçlar geçirir. Hiçbir rakip sana 3 puanı altın tepside sunmayacak. Bu planlama ve sistemsizlikle ileriye gitmek çok zor. Ekonomik olarak da darbe yenildi. Galatasaray kısa sürede hem idari anlamda hem sportif anlamda buhranın içine girebilir. Dolayısıyla acilen toparlanmaları gerekiyor. Bu konuda adım adım gidilecektir. Belki bazı oyunculara ceza kesilerek başlanır. Belki Okan hocadan. Belki sıra Dursun Özbek'e gelir. Bilinmez...

Haberin Devamı

Nevzat Dindardan Galatasaraylı yıldıza zehir zemberek sözler: Bedel ödetilmeli

KANAT TRANSFERİ, SOL BEK VE YENİ 6 NUMARA

Yönetim kanat transferi ve yeni bir sol bek için çalışıyor. Özellikle Monaco'nun sol beki Ismail Jakobs için önemli adımlar atıldı. 3 Eylül'e kadar 2 transferin biteceği açıklandı. Benim fikrim Galatasaray 6 numara transferi için de çalışma yapacak. Yüksek profilli olmasa bile kısa vadede çözüm olacak bir oyuncu alınabileceğini düşünüyorum. Kerem ve Zaha konuları da kısa süre içerisinde çözülmeli. Bu belirsizlikler takımı olumsuz yönde etkiliyor.