Haberin Devamı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında, zayıf Letonya temsilcisi Rigas Skola ile 2-2 berabere kaldı.
Piyasa değeri 288.4 milyon euro olan temsilcimiz, sadece 9.4 milyon euro değer biçilen rakibi karşında deplasmanda 2-0 öne geçmesine rağmen yakalandı. Ligde Kasımpaşa’ya 3-0’dan puan veren sarı-kırmızılılar, Avrupa’da da benzer bir senaryoyla kazanamadı. Galatasaray üst üste gelen kötü sonuçlar ile Teknik Direktör Okan Buruk da tartışılmaya başlandı.
Cim-Bom 6’da Jakobs ile etkili geldi. 11. dakikada ise Icardi yakın mesafeden çerçeveyi bulamadı.
Galatasaray, 12’de Mertens ile golü buldu. Yunus Akgün, büyük bir inatla topu takip etti, ceza sahası içi sağ tarafından topu ortaladı. Penaltı noktasının sol tarafında bulunan Mauro Icardi’nin kafa vuruşunda kale önünde bulunan Dries Mertens tek dokunuşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1
22’de Barış Alper’in kafa vuruşunu son anda kaleci çıkardı.
38’de Sanchez’in harika uzun pasında Yunus Akgün topu kontrol edip kalecinin sağından ağlarla buluşturdu: 0-2. 2 dakika sonra ev sahibinin hızlı atağında Ikaunieks golü buldu: 1-2.
55. dakikada Kouadio’nun sol kanattan ortasıyla ön direkte buluşan Ikaunieks’in kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Ancak Odisharia tamamladı, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-2.
Kalan dakikalarda G.Saray’da yapılan değişikliklere rağmen kötü oyun sürdü ve maç berabere sona erdi.