Young Boys deplasmanında ciddi sıkıntılar yaşayan, futboluyla tehlike sinyalleri yakan Galatasaray 2-0’dan geri dönse de yenilgiden kurtulamadı. Ev sahibi Monteiro’nun golleriyle iki farkı yakaladı, ikinci yarı oyuna giren Batshuayi 6 dakikada beraberliği sağladı. Ugrinic’in penaltısıyla rakibine boyun eğen Aslan turu İstanbul’a bıraktı.

Turu İstanbul’a bıraktı

Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Galatasaray, Young Boys’a 3-2 yenildi. Aslan, ilk 45 dakika büyük hayal kırıklığı yaratıp kalesinde 2 gol gördü. Savunmada bireysel hatalar fazlaydı ve yenilen iki golde de Muslera başroldeydi. 3’te Jelert ile başlayan bireysel hatalar kalemizde golü getirdi. Monteiro takımını öne geçirdi: 1-0. 12’de Icardi, 25’te ise Mertens ile gole yaklaştı. 44’te Torreira’nın kafa vuruşunu Keller çıkardı.

Haberin Devamı

Batshuayi’nin çabası yetmedi

45’te Monteiro, Abdülkerim’in hatasıyla yakaladığı pozisyonu affetmedi: 2-0. 58’de Colley direğe takıldı. 64’te Jelert’in yerine Batshuayi oyuna girdi ve maçın kaderi değişti. Belçikalı 67’de arka direkte farkı 1’e indirdi: 2-1. 4 dakika sonra ise cezalanı dışından harika bir gol attı: 2-2. 84’te VAR devreye girdi ve Young Boys penaltı kazandı. Abdülkerim ikinci sarıdan atıldı. 86’da Ugrinic ile ev sahibi skoru belirledi: 3-2.