Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında, Hatayspor’u geçerken zorlandı. 52’de Fernandes’in golüne engel olamayan Cim-Bom, 80’de Icardi’nin penaltısıyla eşitliği sağladı. Sonradan oyuna giren Batshuayi, son anda takımına üç puan kazandırdı.
Şampiyon bıraktığı yerden... Galatasaray’ın gala gecesi az daha kabusa dönüyordu ama yine Okan Buruk ve öğrencileri kazandı.
Cim-Bom, sezonun açılış maçında Rams Park’ta Hatayspor’u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 yendi.
Yeni transfer Batshuayi, 90’da galibiyeti getiren golü attı. Bir diğer golcü Icardi ise alınan galibiyetin işaret fişeğini ateşledi. Süper Kupa hezimetinden sonra lige kötü bir oyunla başlayan sarı-kırmızılılarda ilk yarı konsantrasyon kaybı dikkat çekti. Ne var ki ikinci bu tablo değişti.
İlk yarı kısır bir futbol ve az sayıda pozisyon vardı. 9’da Ziyech ile net bir fırsat yakaladı sarı-kırmızılılar. Bir dakika sonra Icardi’ye geçit vermeyen Erce oldu.
48’de Sanchez önce Erce’ye, sonra direğe takıldı. Hemen ardından ise Abdülkerim’in kafa vuruşunda Erce yine başarılıydı.
51’de Barış Alper Yılmaz net pozisyonda topu dışarı yolladı.
Galatasaray üst üste kaçırdı ama Hatay geldi attı. 52’de Fernandes ile konuk ekip öne geçti: 0-1.
Cim-Bom’da Icardi, 80’de kendisine yapılan penaltının başına geçti ve skora dengeyi getirdi: 1-1.
90’da Rams Park’ı sevince boğan ise Batshuayi oldu. Torreira’nın pasında Belçikalı forvet harika bir kafa vuruşu çıkardı ve üç puanı kazandırdı: 2-1.