Haberin Devamı

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk’un doğum gününde çok rahat bir galibiyet aldı. Milli ara sonrası Antalya deplasmanına çıkan Cim-Bom’a galibiyeti iki önemli golcüsü getirdi. 
Icardi 2 golle maça damgasını vururken oyuna sonradan giren Osimhen jeneriklik röveşata golüyle partiye katıldı. Nijeryalı yıldızın 1 golü de VAR’a takıldı. Galatasaray bu 3 puanla deplasmanda en uzun galibiyet serisine (13 galibiyet) ulaşırken Okan Buruk doğum gününde anlamlı bir hediye aldı. Cim-Bom’daki şansızlık ise kötü zeminde Jakobs’un sakatlanması oldu.
Galatasaray 10. dakikada Icardi ile öne geçti. Mertens’in kullandığı kornerde ön direkte iyi yükselen Arjantinli forvet takımını öne geçirdi: 0-1. Sonraki bölümde sarı-kırmızılılar önemli pozisyonlar bulurken Piric kalesinde devleşti. Piric, Sallai ve Mertens’e gol şansı vermedi. İkinci devrenin başında da yine Sallai’yle gole yaklaştı sarı-kırmızılılar. 52’de organize atakta Yunus, Icardi’ye “al da at” derken Arjantinli bu kez sol ayağıyla bunu affetmedi: 0-2. Okan Buruk 70’ten sonra hamlelerde bulundu. Osimhen 80’de VAR’a takıldı ama 90+3’te fantastik bir röveşata golüne imza attı ve maçı noktaladı: 0-3.