GalatasarayNdombele'den Galatasaray sorusuna cevap! Görüntüsü olay oldu

Ndombele'den Galatasaray sorusuna cevap! Görüntüsü olay oldu

18.07.2024 - 12:16 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kilolu görüntüsü ile eleştirilerin odağı olan Tanguy Ndombele, son görüntüsü ile herkesi şaşırttı. Yıldız ismin nasıl zayıfladığı ortaya çıktı. Öte yandan Ndombele'den Galatasaray sorusuna cevap geldi.

Ndombeleden Galatasaray sorusuna cevap Görüntüsü olay oldu

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve Nice'e imza atan Tanguy Ndombele idmana çıktı. Yıldız ismin son görüntüsü herkesi şaşırttı.

Haberin Devamı

KİLOSU TARTIŞMA YARATMIŞTI
Özellikle Galatasaray taraftarlarının büyük umut beslediği Ndombele'nin kilolu görüntüsü tartışma yaratmıştı. Bir türlü fit duruma gelemeyen Ndombele, Okan Buruk'tan forma şansı bulamamıştı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Skorer (@skorercom)'in paylaştığı bir gönderi

DETOKS MERKEZİNDE KAMPA GİRDİ
Nice ile sözleşme imzaladıktan sonra antrenmanlarda fit görünmesinin sırrı ise futbol dünyasının ünlü detoks merkezlerinden birinde adeta kampa girmiş olması. İtalya'da bulunan merkez, ünlü ve sporcuların kısa sürede kilo vermek için tercih ettiği bir yer olarak öne çıkıyor

Ndombeleden Galatasaray sorusuna cevap Görüntüsü olay oldu

'GELDİĞİMDE BİRAZ YORGUNDUM'
İmza sonrası konuşan Tanguy Ndombele şunları söyledi: Zorlu geçen birkaç sezon yaşadım. Bizler robot değiliz, her zaman en iyisi için çabalamak zorundayız. Nice'e geldiğimde biraz yorgun hissediyordum. Yavaş yavaş formumu kazanıyorum ve kısa süre içinde ilk maçımı oynayabilecek duruma geleceğim.

Haberin Devamı

BENİM İÇİN ZORDU
Benim için zor geçti, karmaşıktı. Ancak bütün anılarım kötü değil. Napoli ve Galatasaray'dan çok şey öğrendim. Bir daha yurt dışına çıkmayacağım anlamına gelmez bu tecrübelerim.

Ndombeleden Galatasaray sorusuna cevap Görüntüsü olay oldu

GALATASARAY SORUSU
"Fiziksel olarak Galatasaray'daki görüntülerinizi gördüğümüzde, orada yeniden keyif almaya ihtiyaç duymadınız mı?"
Her şey o ana, o mekana bağlı. İnsanlar, insan olarak kaldığımızı unutuyor. Biz robot değiliz.

"Lyon'daki performansınızla geçen sezonki fazla kilolarınız arasındaki tezatı nasıl açıklıyorsunuz?"
Size verecek çok fazla cevabım yok. Bu benim hikayemin bir parçası. İlk olduğumu sanmıyorum. En önemli şey kendinize doğru soruları sormak, çalışmak, ilerlemek ve mümkün olduğunca yükseği hedeflemek. Daha önce olduğum oyuncu olmak zorunda değilim. Eskisi gibi bir oyuncu olmasam bile bir yarışmacı olmaya devam edeceğim. Sadece yeniden iyi hisler bulmayı umuyorum