1.LigMustafa Gürsel: Günden güne daha iyi olacağız!

Mustafa Gürsel: Günden güne daha iyi olacağız!

17.08.2024 - 19:54 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig'in 2'nci haftasında Ankara Keçiörengücü'nü deplasmanda 2-1 mağlup eden Bandırmaspor'da teknik direktör Mustafa Gürsel açıklamalarda bulundu.

Mustafa Gürsel: Günden güne daha iyi olacağız

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Trendyol 1. Lig'in 2'nci haftasında Ankara Keçiörengücü'nü deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri mücadele sonrası soruları cevapladı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Mustafa Gürsel, "Maça biraz tutuk başladık. Maçın başında gol yiyip ondan sonra kazanmak güzel bir şey. Keçiörengücü takımının ön hattı hızlı oyunculardan kurulu. Öne geçtikten sonra çok tehlike oluşturabilecek bir takım. Oyunun geneline baktığımızda ilk yarıda golün dışında pozisyon vermedik. Golü de bulduk berabere sonuçlandı. İkinci yarıda onlar da bulabilirdi, biz de atabilirdik. Nasip bizden yanaydı. Son kornerde golü bulduk ama oyuncularımın mücadelesinden memnunum" dedi.

Takımının performansından memnun olduğunu vurgulayan Mustafa Gürsel, "Yeni oluşturmaya çalıştığımız bir takım. Günden güne daha iyi olacağız. Oyun gücümüzü daha da geliştireceğiz. Buradan üç puanla ayrılmak bizi memnun etti" ifadelerini kullandı.