DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

27.10.2024 - 10:14 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Fenerbahçe - Bodrum FK: İlk Yarı Sonucu 1 (1.47 yerine 1.49)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fenerbahçe - Bodrum FK karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ilk yarıyı Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Samsunspor beraberliği ile zirve yarışında önemli yara aldı Fenerbahçe. Ardından Manchester United karşısında takımı havaya sokacak o galibiyet de gelmedi. Oyun olarak belki daha iyi gözüktüler fakat artık seri galibiyetler alması gerekiyor Jose Mourinho'nun. Bodrum maçı önemli fırsat. Sadece kazanmak yetmez, bu kez taraftarı memnun eden bir oyun da olmalı. Fred yok. Yerine İsmail Yüksek forma giyebilir. Forvette yine En Nesyri tercihi bekleniyor. İki takım arasında ciddi bir kalite farkı var. Bodrum direnecektir ancak gücünün yeteceğini düşünmüyorum. Ev sahibinin ilk yarıdan skoru alması muhtemel.

Haberin Devamı

Arsenal - Liverpool: X-2 Çifte Şans (1.23 yerine 1.25)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Arsenal - Liverpool karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, Liverpool’un kaybetmeyeceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Atletico Madrid her anlamında yıpratıcı geçen Real Madrid maçını oynadıktan sonra 72 saat Arsenal, geçen hafta ligdeki ilk yenilgisini aldı ve lider Liverpool’un 4 puan gerisine düştü. Odegaard ve Saka’nın sakatlıklarına bir de Saliba’nın kırmızısı eklenince Bournemouth deplasmanında tutunamadılar. Bu üç oyuncu bu maçta da oynayamayacak. Saka ve Odegaard olmayınca üretme problemi yaşıyor Arsenal. Liverpool, emin adımlarla ilerliyor. Geçen hafta Chelsea’yi yendiler, hafta içi de Leipzig deplasmanından galibiyetle döndüler. Güvenli bir oyunları var. Arne Slot kısa sürede iyi iş çıkardı. Salah önderliğinde bu deplasmandan kaybetmeden dönerler.

Inter - Juventus: İlk Yarı Sonucu X (1.86 yerine 1.89)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Inter - Juventus karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, ilk yarının berabere bitmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Hafta arasında Şampiyonlar Ligi mücadelelerine çıkan iki takım zorlu bir rekabet yaşayacak. Inter’de Hakan’ın yokluğu bu tür bir rakip karşısında hissedilebilir. Juventus, ligin güçlü ekipleri karşısında savunmada bir kat daha fazla güvenli olmayı tercih ediyor. Her iki takımın taktiksel yönleri maçı düşük skorlarda tutabilir. İlk yarı beraberliği bu sebeplerle zorlu rekabet için en ideal seçenek olabilir.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri