FutbolMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

21.10.2024 - 09:39 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Valencia - Las Palmas: Maç Sonucu 1 (1.51 yerine 1.54)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Valencia - Las Palmas karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, Valencia’nın kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

İki takımın da pek güvenilir tarafı yok ama milli ara öncesi Las Palmas'ın 9 kişi kalan rakibine gol atamadan yenilmesi son dönemde gördüğüm en büyük acizlik. Mestella'da ev sahibinden bir çıkış başlatmasını bekliyorum. Duro ve arkadaşlarının tarafında olacağım.

Nottingham Forest - Crystal Palace: X-2 Çifte Şans (1.23 yerine 1.25)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Nottingham Forest - Crystal Palace karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, deplasman ekibinin maçı kaybetmeyeceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Ev sahibinde Morgan Gibbs-White hem sakat hem cezalı, James Ward-Prowse da KK cezalısı. 3 maçtır kazanamıyor Forest. Crystal Palace’ın ise bu sezon henüz galibiyeti yok. Munoz ve genç orta saha Wharton iyileştiler. Forest evindeki son 6 lig maçını kazanamadı. Palace’ın da son 5 maçından 3 tanesi berabere bitti. Tipik bir beraberlik maçı havası var, Palace ilk galibiyetini de alabilir, en azından kaybetmez diye düşünüyorum bu maçı.

Esenler Erokspor - Ankara Keçiörengücü: Maç Sonucu 1 (1.96 yerine 1.99)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Esenler Erokspor - Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Esenler Erokspor’un maçı kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Pendik ve Amedspor gibi güçlü kadrolara karşı 4-0'lık sükseli galibiyetler alarak milli araya girdi Esenler Erok. Tam anlamıyla gövde gösterisi yaptılar. Keçiörengücü zor yenilen bir takım. Kadro kaliteleri geçen sezonun daha ilerisinde. Erok için kolay maç olmayacak fakat ben yine kazanmalarını bekliyorum. Yüksek orandan ev sahibinin galibiyeti denenir.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri