DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

20.10.2024 - 09:48 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Beşiktaş - Konyaspor: Maç Sonucu 1 (1.32 yerine 1.39)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş - Konyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Beşiktaş’ın kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Siyah-Beyazlılar için zorlu periyot başlıyor. Konyaspor maçının ardından üst üste Lyon ve Galatasaray deplasmanları var. Bu sürece mutlaka galibiyetle moralli girmesi gerekiyor Beşiktaş’ın. Konyaspor karşısında iç sahada Kartal’ın kazanacağını düşünüyorum. Paulista ve Rashica’nın yokluğu önemli fakat Rafa Silva, İmmobile, Gedson gibi yıldızlar bu maçta fark yaratacaktır.

Samsunspor - Fenerbahçe: Maç Sonucu 2 (1.71 yerine 1.81)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Samsunspor – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Eğer riske gireceksem, Fenerbahçe'nin galibiyetine verilen oran gayet iyi bence. Samsunspor'un mücadelesine ve geldiği yere saygı duymakla birlikte Çağlar Söyüncü, Osayi Samuel ve İsmail Yüksek'in yokluğuna karşılık Fenerbahçe'nin galibiyete yakın taraf olduğunu düşünüyorum. Tahminim Fenerbahçe'nin en az 2 gol bulabileceği yönünde.

Liverpool - Chelsea: Karşılıklı Gol Var (1.32 yerine 1.34)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Liverpool - Chelsea karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan Abdik, iki takımın da karşılıklı skor üretmesini bekliyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Yorumu

İki takım arasındaki son 7 maçın 6’sı 2,5 alt bitmiş. Yine son 7 maçın 5’inde karşılıklı gol olmamış. Ancak bu maç başka bir maç. Liverpool kontrollü oynuyor ve sadece bir maç gol atamadı bu sezon ligde. Chelsea beklenenden iyi oynuyor ve ligin en çok gol atan takımlarından. İki takım da gol bulur, heyecanlı bir maç olur.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri