DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

11.10.2024 - 13:24 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Türkiye - Karadağ: Maç Sonucu 1 (1.16 yerine 1.23)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Türkiye - Karadağ karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, A Millilerin hata yapmayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Sakatlıkları nedeniyle Mert Günok ve İsmail Yüksek kadrodan çıkartılmıştı A Milli Takım’da. Kalede Uğurcan Çakır olacaktır. Uğurcan zaten yüzde 84’lük kurtarış yüzdesiyle şu anda Süper Lig’in en formda kalecisi. Merkezde Atakan ilk kez forma giyebilir. Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün gibi formda oyuncularımız da mutlaka 11’de olur. Üstelik bu kez Ferdi de hazır. A Milli Takımımız Karadağ karşısında, Samsun’daki maçı kazanacaktır. Oranı yükseltmek adına 1.5 Üst bahsi de eklenebilir.

Haberin Devamı

Çekya - Arnavutluk: Maç Sonucu 1 (1.44 yerine 1.46)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Çekya - Arnavutluk karşılaşmasında Misli yazarı Onur Akpınar, Çekya galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Onur Akpınar’ın Yorumu

Grup çok dengeli ve bu yüzden oldukça çekişmeli maçları daha fazla göreceğiz. Çekya, Gürcistan karşısında dağıldıktan sonra Ukrayna'yı 3-2 ile geçti. Arnavutluk rakibi gibi Ukrayna karşısında aldığı galibiyetle grupta devam ediyor. Çekya'nın hücumda daha iyi takım olduğunu düşünüyorum ve Gürcistan maçındaki savunma hatalarından ders çıkardılar. Arnavutluk karşısında zor da olsa kazanıp liderlik mücadelesine devam edeceklerini düşünüyorum.

Olympiacos – Zalgiris: İlk Yarı Sonucu 1 (1.27 yerine 1.29)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Olympiacos – Zalgiris karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, ev sahibinin ilk yarıyı önde kapatacağını düşünüyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Bu sezon direkt olarak şampiyonluk adına oldukça iddialı bir kadro kuran Olympiacos, sezona Yunanistan Süper Kupası’nı alarak başlasa da EuroLeague’deki ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe’ye deplasmanda kaybetmişti. Zalgiris ise evinde Barcelona’yı geçerek iyi bir başlangıç yaptı. Ancak Litvanya ekibi önceki sezonlarda deplasmanlarda genel olarak zorlanıyordu. Olympiacos taraftarı önündeki ilk EuroLeague maçını hızlı başlayacaktır. Devreye önde girerler.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve oyuncu bahislerinin yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri