DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

29.09.2024 - 11:21 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Manchester United – Tottenham: Karşılıklı Gol Var (1.25 yerine 1.27)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Manchester United – Tottenham karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

İki takım da hafta içi Avrupa Ligi maçı yaptı. United evinde Twente ile 1-1 berabere kalırken Tottenham 10 kişi kalmasına rağmen Azerbaycan ekibi Karadağ’ı rahat geçti. Kupa’da Coventry maçındaki geri dönüş sonrası açıldı ve galibiyet serisi 3 maça çıktı. Tek sorun deplasmanda gol yemeye devam ediyorlar. Ligdeki son 15 deplasmanda toplam 30 gol yediler. Hücumda Solanke takıma her geçen gün daha da alışıyor. Brennan Johnson da formda. İki ekip arasındaki son 3 maçın iki tanesi 2-2 bitti. Ben iki takımın da skor üreteceğini düşünüyorum bu maçta da.

Haberin Devamı

Bodrum FK – Adana Demirspor: Maç Sonucu 1 (1.58 yerine 1.61)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Bodrum FK – Adana Demirspor karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, karşılaşmadan Bodrum FK’nin galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Ligin yenisi Bodrum FK her geçen hafta biraz daha derlenip toparlandı. Buna karşılık Fredy'nin yokluğu hala önemli bir handikap. Stoper Herelle forma giyemeyecek. Herelle'nin yerine son maçlarda Ajeti görev yapıyordu ve görüntüsü tatminkardı. Adana Demirspor maddi açıdan sıkıntılı günler yaşıyor. Transfer yapamadılar, kadroları daraldı ve son olarak teknik direktör Michael Valkanis'le de yollar ayrıldı. Bodrumspor ligde kalma adına çok kritik maçlardan birine çıkıyor. Kazanma ihtimallerini yüksek görüyorum

Atletico Madrid – Real Madrid: Karşılıklı Gol Var (1.51 yerine 1.54)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Atletico Madrid – Real Madrid karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

La Liga’da pazar akşamı derbi maçıyla şenleniyor. Atletico Madrid, Celta deplasmanında zorlansa da derbi öncesi 3 puanı alarak moral buldu. İç sahada ise deplasmana oranla çok daha baskılı oynayabiliyorlar. Bu sezon evlerinde oynadıkları 4 resmi maçta kaleye ortalama 17,75 şut denemesinde bulundular. Real Madrid, ise hafta içi Alaves’e karşı rehavete kapılınca 3-0’dan az kalsın puan kaybı yaşıyordu ancak 3-2 kazandılar. Son 3 maçta kalelerini gole kapatamadılar. Konuk ekip adına kötü haber ise Kylian Mbappe’den geldi. Alaves maçında sakatlanan yıldız oyuncunun bir süre forma giymesi beklenmiyor. Son dönemdeki derbiler genellikle gollere sahne oluyor. İki takım arasındaki son 7 maçta karşılıklı goller atıldı ve bu maçların 4’ünde 3.5 gol barajı aşıldı. Yine tempolu bir derbi bekliyorum. KG Var seçeneği benim için öne çıkıyor.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

 

Misliden günün şampiyon tercihleri