Süper LigMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

27.09.2024 - 09:17 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

AJ Auxerre - Brest: Maç Sonucu 2 (2.25 yerine 2.29)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan AJ Auxerre - Brest karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, deplasman ekibinin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

5 maçta 4 mağlubiyet alan Auxerre kriz halinde diyebiliriz. Ev sahibinde Mensah, N'Gatta, Agouzoul, Kiala, Coulibaly ve Jubal sakat. Brest son 2 resmi maçını kazandı. Locko sakat ve Lees Melou'nun durumu belirsiz. Brest galibiyete bence daha yakın.

Velez Sarsfield - Independiente: Maç Sonucu 1 (1.82 yerine 1.85)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Velez Sarsfield - Independiente karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, Velez Sarsfield’ın maçı kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

İki ekip de kupa yolunda çok rahat bir görünüm çizdi. Turları oldukça rahat geçerek çeyrek finale kadar geldiler. Kadro kalitesi ve form grafiklerine baktığımızda Sarsfield net bir şekilde önde. Galibiyet oranı oldukça iyi, değerlendirilebilir.

Tigres - Club Leon: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.30)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Tigres - Club Leon karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer Yorumu

Queretaro karşısında aldığı sürpriz mağlubiyetin ardından son olarak Juarez'i deplasmanda mağlup etmeyi başaran Tigres, derin bir nefes aldı. Genel olarak atakları kanatlar üzerinden gerçekleştiriyorlar. Rakipleri Club Leon ise, orta sahayı kalabalık tutup pas oyunuyla etkili olmaya çalıştı şu an kadar. Bu maçta ise işleri oldukça zor. Güçlü kadrosuyla Tigres, sahasında galip gelecektir.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

Misliden günün şampiyon tercihleri