DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

26.09.2024 - 09:27 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Fenerbahçe - U S-Gilloise: Maç Sonucu 1 (1.47 yerine 1.54)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fenerbahçe - U S-Gilloise karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, temsilcimizin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Fenerbahçe’nin derbi yenilgisine tepki vereceği bir karşılaşma olacak. Bazı maçlar “kendini yenileme” niteliği taşır. Fenerbahçe böyle bir 90 dakika oynayacak. Eksiği yok, aradığı özgüven ve moral. Fenerbahçe’nin kazanma ihtimali hiç de az değil. Bununla beraber, Union Saint-Gilloise Belçika liginin alt sıra takımlarından biri olarak görünse de çok mücadeleci bir ekip. Yakın tarihte oynadıkları Anderlecht ve Standard Liege maçları golsüz bitti. Üçlü stoperle oynuyorlar ve takım savunma kurgusu kolay pozisyon vermiyor. Ofansif üretkenliklerinde sıkıntı olduğu gözleniyor. Galibiyetin anahtarı, oyun disiplininden kopmadan sabırla oynamak. Fenerbahçe golü erken bulursa pozisyon sayısı yüksek bir karşılaşma izleriz. Golün gecikmesi tersine görüntü ortaya çıkaracaktır. Beraberlik olasılığı aklımın bir köşesinde durmasına karşılık, Fenerbahçe galibiyetinin daha az risk taşıdığını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Las Palmas – Real Betis: 1-X Çifte Şans (1.28 yerine 1.30)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Las Palmas – Real Betis karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal’ın tahmini ev sahibi ekibin yenilmeyeceği yönünde.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Betis hücumdaki eksikleri nedeniyle ortalamasının altında bir sezon geçiriyor. Takım Lo Celso'nun sırtında gidiyor. Hafta sonu o da kifayet etmedi ve son dakika golüyle sahalarında Mallorca'ya kaybetti. Savunmaları gedik veriyor. Bartra'nın da durumu net değil. Las Palmas topa iyi sahip olan ama skoru alamayan bir takım. Galibiyetleri yok. Bu maçta şeytanın bacağını kıramasalar da kaybetmeyeceklerini düşünüyorum. Braga - M Tel Aviv: Maç Sonucu 1 (1.34 yerine 1.36)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Braga – M. Tel Aviv karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, ev sahibi ekibin galip geleceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Braga, yerel ligde inişli çıkışlı performans sergilemeye devam ediyor. Hücum konusunda iyi işlere imza atıyor olsa da savunma bölgesinde sorunları devam ediyor. İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ise yerel ligde iyi sonuçlar alsa da rakibinin kadro kalitesi olarak altında diyebilirim. Portekiz ekibi Braga, kendi evinde maçı kazanmaya oldukça yakın olan taraf. Kuponlara önerim MS 1 tercihi olacak. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri