FutbolMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

20.09.2024 - 10:36 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Hatayspor - Bodrum FK: Maç Sonucu 1 (2.17 yerine 2.21)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Hatayspor - Bodrum FK karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, Hatayspor’un kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

İki takım da kadrolarına önemli takviyeler yaptı. Hatayspor geçen hafta Alanyaspor deplasmanında golsüz beraberlikle dönerken artık galibiyet zamanının geldiğini gösteren bir oyun ortaya koydu. Rıza Çalımbay’ın Aboubakar’ı ilk 11’de oynatmasını bekliyorum. Bodrumspor ise Fredy’nin yokluğunu arayacaktır. Teknik direktör İsmet Taşdemir yeni transferlerin henüz tam olarak hazır olmamasının sıkıntısını yaşıyor. Hatayspor‘un bu sezon ligde ilk galibiyetini Bodrumspor karşısında alma ihtimalini yüksek görüyorum.

Haberin Devamı

Nice - St Etienne: Maç Sonucu 1 (1.39 yerine 1.41)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Nice - St Etienne karşılaşmasında Misli editörü Bora Ünal, Nice’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Yorumu

Yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Nice, ligde oynadığı son 4 maçta 1 galibiyet, 3 mağlubiyeti bulunan St. Etienne’ni ağırlıyor. Hücum konusunda adeta sınıfta kalan St. Etienne’in 4 maçın sonunda sadece 1 golü bulunuyor. Ev sahibi ekip ise bulduğu 6 gole karşı kalesinde gördüğü 6 gole engel olamamış durumda. Oynadığı son iki maçta Angers karşısında harika bir oyun ortaya koyan Nice, son hafta Marsilya deplasmanından çıkamasa da fena oynamadı. Bu karşılaşmada kadro kaliteleri de göz önüne alındığında ben Nice galibiyetini yakın görüyorum. Ev sahibi ekibin St. Etienne engelini aşmasını bekliyorum.

Atlas FC - Queretaro: Maç Sonucu 1 (1.40 yerine 1.42)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Atlas FC - Queretaro karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

İç sahada başarılı sonuçlara imza atan Atlas son olarak Club America karşısında pek varlık gösterememiş ve sahadan da 3-0 mağlup ayrılmıştı. Şimdi evlerinde tekrar çıkış peşindeler. Konuk ekip Queretaro ise deplasmanda özellikle kötü sonuçlar alan bir takım yapısında. Bu sezon oynadıkları dış saha maçlarından henüz galibiyetle tanışamadılar. Ev sahibi Atlas, zorlansa da kendi evinde galibiyete uzanacaktır. MS 1 tercihine bu karşılaşmada güveniyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri