Süper LigMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

16.09.2024 - 09:55 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

 

Antalyaspor - Adana Demirspor: Maç Sonucu 1 (1.51 yerine 1.54)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Antalyaspor-Adana Demirspor karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, ev sahibi ekibin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Adana Demirspor transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle kadrosal anlamda bu sezona çok sıkıntılı başladı. Sezonun ilk 4 maçında 3 yenilgi, 1 beraberlikle son sıraya indiler. Belki son saatlerde transfer tahtasını açabililer ama bu saatte yapılacak transferlerin özellikle bu maçta bir etki yaratmayacağını düşünüyorum. Antalyaspor açılışı bol gollü maçlarla yaptı. İlk 4 haftanın son 3 maçında 7 gol atıp, 11 gol yediler. Antalyaspor kadro kalitesi olarak şu an Adana Demirspor'dan daha iyi durumda. İç sahada oynamanın avantajıyla galibiyete uzanmaları zor gözükmüyor. Antalyaspor 3 puanı almaya yakın.

Haberin Devamı

Lazio - Hellas Verona: Maç Sonucu 1 (1.42 yerine 1.44)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Lazio - Hellas Verona karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, ev sahibi galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Verona geçen hafta Genoa karşısında biraz kıpırdadığı ikinci yarının başında bulduğu 2 golün ardından oyunu iyi tutarak kazandı. Lazio da benzer şekilde ikinci yarı daha iyi olduğu Milan karşısında geriye düştüğü maçı çevirdi ancak tutamadı. Milan oyuncu değişikliklerinden sonra hemen golü buldu. İki takımda da ciddi eksik yok ancak Lazio sahasında kadro kalitesiyle, oyun seviyesiyle bence galibiyete daha yakın taraf.

Internacional - Cuiaba: Maç Sonucu 1 (1.36 yerine 1.38)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Internacional – Cuiaba karşılaşmasında Misli yazarı Mesut Aydın Kale, Internacional’in sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Yorumu

Ligde istikrarsız sonuçlarla çalkantılı bir süreç geçiren Internacional son haftalarda toparladı ve üst üste puanlar kazandı. Özellikle taraftarının önünde 3 maçtır üst üste kazanan Internacional'ın rakibi Cuiaba. Konuk takım düşüşte ve tehlike hattında yer alıyor. Yükselişteki Internacional'ın galibiyete yakın taraf.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri