DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

13.09.2024 - 11:09 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

B. Dortmund – Heidenheim: Karşılıklı Gol Var (1.53 yerine 1.56)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan B. Dortmund – Heidenheim karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Milli ara sonrası Almanya Bundesliga, bu maçla açılış yapıyor. Werder Bremen karşısında golsüz beraberlikle ayrılan Dortmund galibiyeti kaçıran taraf oldu. Özellikle 10 kişi kalmalarına rağmen dirençli bir futbol sergileyen Nuri Şahin'in ekibinin bu iç saha mücadelesinde taraftar gücünü arkasına alarak baskılı bir oyun sergilemeesini bekliyorum. Takıma baktığımızda kart cezası olan savunma oyuncusu Schlotterbeck ile sakatlığı bulunan orta sahadan Reyna kadroda yer almıyor. Heidenheim ise tecrübeli hoca Frank Schmidt önderliğinde bu sezona güzel bir başlangıç yaptı. Özellikle ligde ilk 2 haftada sahadan galibiyetlerle ayrılan konuk ekip üst sıralar hedefini olduğunu göstermiş oldu. Takım olarak hücumda etkili bir futbol sergileyen Heidenheim çıkışını sürdürmek isteyecektir. İleri uçta tecrübeli forvetleriyle baskılı başlayacak olan iki ekip karşılıklı goller bulacaktır.

Haberin Devamı

St Etienne – Lille: Maç Sonucu 2 (1.54 yerine 1.57)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan St Etienne – Lille karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, karşılaşmadan Lille’nin galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Saint Etienne felaket bir sezon başlangıcı yaptı ve 0 puanla son sırada yer alıyor. Oyun konusunda çok ciddi endişelenecek noktalar söz konusu. Özellikle savunma açısından. Fall, Old, Maçon ve Monconduit'in sakatlık problemleri var. Lille iki galibiyetle başladıktan sonra PSG karşısında boyun eğdi. Haraldsson, Mukau, Bentaleb, Umtiti , İsmaily ve Ethan Mbappe bu maçta forma giyemeyecek. Buna rağmen deplasman takımı galibiyete daha yakın.

Real Betis – Leganes: Maç Sonucu 1 (1.47 yerine 1.49)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Real Betis – Leganes karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılaşmadan Real Betis’in galip ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Manuel Pellegrini’nin ekibi Real Betis, milli ara öncesinde Real Madrid deplasmanında bir noktaya kadar dirense de yenilmekten kurtulamadı. Bir maçı eksik olan ev sahibi, bu sezon oynadığı 3 lig maçını da kazanamadı. Ligin yeni ekiplerinden Leganes ise ilk yenilgisini Mallorca karşısında aldı. Real Betis’in artık vites yükseltmesini bekliyorum. Leganes topu rakibe bırakıp puan için mücadele edecektir. Ev sahibinde Isco önemli bir eksik ancak az gollü bir Betis galibiyeti muhtemel.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri