DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

31.08.2024 - 09:58 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Adana Demirspor - Galatasaray: Maç Sonucu 2 (1.26 yerine 1.34)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Adana Demirspor – Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, deplasman ekibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Galatasaray'da hem sahada hem de saha dışında işler pek iyi gitmiyor. Şampiyonlar Ligi'ne kalamamak olumsuz bir havaya soktu Sarı-Kırmızılılar'ı. Son 2 sezonun şampiyonu Okan Buruk tartışılıyor. Yine de böyle bir dönemde, kendilerinden bile sıkıntılı olan Adana Demirspor'la oynamaları avantaj. Galatasaray özellikle sıcak hava nedeniyle zorlanabilir ama kazanır diyorum. Ayrıca Young Boys maçına göre Okan hocanın ilk 11'de değişimler yapmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Konyaspor - Kayserispor: Maç Sonucu 1 (1.69 yerine 1.72)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Konyaspor - Kayserispor karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, ev sahibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Konyaspor, deplasmanda oynadığı Bodrumspor maçında hiç üretken olamadı. İlk Kasımpaşa karşısında beğendiğim, Galatasaray maçında “eh işte” dediğim Konyaspor’dan eser yoktu. Böyle bakıldığında Kayserispor’un sürpriz yapma ihtimalinden rahatlıkla söz edebiliriz. Fakat Kayserispor da huzursuzluklarla uğraşıyor. Kayserispor için elimizdeki tek veri, evindeki Sivasspor karşılaşması ve o görüntü de iyi değil. Bu durumda kendi sahasında oynayacağı karşılaşmada Konyaspor’un galibiyetinin yanında duracağım. Oran riski karşılıyor. Riski yüksek maçları içeren sistem kuponu yapanlar için 0’dan 1 denenebilir.

Lazio - AC Milan: Maç Sonucu 2 (2.16 yerine 2.28)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Lazio - AC Milan karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, deplasman ekibinin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Lazio ilk hafta Venezia'yı yendikten sonra geçen hafta Udinese'ye kötü bir oyunun ardından kaybetti. Milan ise ilk hafta Torino maçında beraberliği son anda kurtarırken, Parma deplasmanında ise tanınmayacak haldeydi. Ben Milan'dan bu deplasmanda bir reaksiyon bekliyorum. Fofana'nın 11'e girmesiyle hücum aksiyonları da artacaktır. Zor da olsa Milan kazanır diyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri