FutbolMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

28.08.2024 - 11:24 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Başakşehir – St. Patricks: İlk Yarı Sonucu 1 (1.48 yerine 1.52)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Başakşehir – St. Patricks karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılaşmanın ilk yarısından Başakşehir’in galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

İlk maçta "az gol" beklentim karşılık buldu ama 0-0 beni de şaşırttı. Karşılaşmada sadece 1 isabetli şut atıldı... Beraberlik, Çağdaş Atan'ın tam istediği şekilde ikinci maçı kurgulamasına destek olacaktır. Iberia Tiflis eşleşmesini hatırlayın, kazanmak zorunda olan Gürcü ekip riski aldığında daha etkili olan bir Başakşehir izlemiştik. İç sahada öne geçecek bir Başakşehir de turu beklediğinden daha rahat geçebilir... Süper Lig maçının ertelenmesi de, odağın tamamen rövanşa çevrilmesine katkı sağladı... St. Patrick's, Sabah (Masazır) deplasmanında rakip 10 kişi kalana kadar ciddi bir baskı yemişti. O baskı golle sonuçlanmayınca ibreyi kendilerine çevirmişlerdi. Buna fırsat vermeden ilk golü, ilk yarıdan atmak ve soyunma odasına önde gitmek lazım.

Haberin Devamı

Wolverhampton – Burnley: Maç Sonucu 1 (1.39 yerine 1.41)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Wolverhampton – Burnley karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, karşılaşmadan Wolverhampton’ın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Burnley sezona çok iyi başlamıştı ancak ardı ardına gelen ayrılıklar sonrası takım kimyası bozuldu. TD Scott Parker ayrılmak isteyen oyuncuların çokluğunu Burnley’de oynamak isteyen oyuncular istiyorum diyerek dile getirdi hafta içi ve ardından deplasmanda Sunderland yenilgisi geldi. Wolves da ilk hafta Arsenal deplasmanında kaybettikten sonra bu hafta sonu da evinde Chelsea’den 6 gol yedi ve maçı 6-2 kaybetti. İki ekibin de oldukça dar bir kadrosu var. Burnley’den 16 oyuncu ayrıldı bu yaz. Çok fazla rotasyon beklemiyorum, saha ve kadro farkı ile Wolves kazanır ve moral bulur.

Nottingham Forest – Newcastle United: Maç Sonucu X (3.23 yerine 3.29)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Nottingham Forest – Newcastle United karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, karşılaşmanın berabere sonuçlanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

İki ekip de dörder puanla başladılar sezona iki maç sonunda. Bu maçta rotasyona gideceklerdir, özellikle Newcastle’dan rotasyon bekliyorum. Sandro Tonali’nin 10 aylık cezası bitti. İtalyan orta saha da süre alacaktır bu maçta. AZ gollü ve temposuz bir maç ve 90 dakika sonundan beraberlik çıkar diye tahmin ediyorum, turu geçen takımı penaltılar belirler.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri