Süper LigMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

25.08.2024 - 09:24 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Rizespor - Fenerbahçe: Karşılıklı Gol Var (1,52 yerine 1.61)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Rizespor - Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, iki takımın da karşılıklı skor üretmesini bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Eğri oturup doğru konuşalım. Çaykur Rizespor oyun anlamında lige en güçlü başlangıcı yapan takımlardan biri. Fenerbahçe ise hala arayışlarını sürdürüyor. Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünsem de taraf bahsinin yanında durmayı tercih etmiyorum. Bence karşılıklı gol olma ihtimali yüksek.

Liverpool – Brentford: Karşılıklı Gol Var (1.57 yerine 1.60)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Liverpool – Brentford karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan Abdik, iki takımın da skor üreteceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Yorumu

Ipswich Town karşısında ikinci yarıda kendine gelen Liverpool, zorlanarak da olsa ilk haftayı kazanarak geçti. Brentford geçen sezonun flaş takımı Crystal Palace karşısında kazanarak sezona iyi bir giriş yaptı. Liverpool oyun anlamında çok güven vermedi ve savunmada sıkıntılı. Puan kaybedebilirler. Ancak bu maçı kazansalar bile kalelerinde gol göreceklerdir. En mantıklı seçenek karşılıklı gol.

Real Madrid - Real Valladolid: İlk Yarı Sonucu 1 (1.36 yerine 1.38)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Real Madrid - Real Valladolid karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, ilk yarıyı ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

LaLiga'nın en önemli şampiyon adayı Real Madrid, Süper Kupa zaferiyle başladığı sezonda, ilk lig maçında Mallorca deplasmanında beraberlikle yetindi. Mbappe, Vinicius ve Rodrygo'nun sahada uyumlarını biraz daha arttırmaya ihtiyacı var ve bu olduğunda onları durdurmak çok zorlaşacak. Bellingham'ın sakatlığı, Mendy'nin kırmızı kart cezası nedeniyle Modric ve Fran Garcia 11'e dönecek. Valladolid mütevazi kadrosuyla Bernabeu'da savunmaya çalışacak ama ben Real'in yıldızlarıyla ilk yarıdan işi bitireceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri