DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

16.08.2024 - 11:47 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Konyaspor - Galatasaray: Maç Sonucu 2 (1.51 yerine 1.55)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Konyaspor - Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, Galatasaray’ın deplasmanda galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Hikayesi sürprize çok açık bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Heyecan dolu filmlerdeki gibi katilin “uşak” olduğundan şüphemiz yokken, senaryo bize bir anda evin damadını işaret edebilir. Şunu demek istiyorum. Galatasaray, Gabriel Sara ve Jelert’in ekstra katkısını alarak daha güçlü bir görüntü ortaya koyacak. Buna karşılık savunmadaki zaaf ve uyumsuzluğu kabul edilmesi gereken bir gerçek. Konyaspor bu açıdan Galatasaray’ın başına çorap örebilecek bir forvet hattına sahip. Ayrıca cepheden kazanılan serbest vuruşlarda Pedrinho çok etkili. Elbette kıyaslanamaz ama bana Juninho’yu hatırlattı. Çok da uzatmadan iki takımın da savunma zaaflarına da dikkat çekmeden geçmeyeyim. Bu maçta Galatasaray’da Gabriel Sara ve Icardi'nin performansı belirleyici olacaktır. Konyaspor’un evinde kazanmasına yönelik bahis yapacaklara şartları göz önüne alarak itiraz etmem. Bence Galatasaray kazanmaya yakın olan taraf. Üstelik Galatasaray galibiyetine verilen oran hiç fena değil. Eğer sürprizlerden oluşan bir sistem kuponu yapmak isterseniz 4.5 gol üst, yüksek oranıyla cazip görünüyor. Ayrıca oran takibi yapılarak, taraf bahsi ile karşılıklı gol seçeneklerinden yüksek olanı tercih etmenizi öneriyorum. Şans yanınızda olsun.

Haberin Devamı

Manchester United - Fulham: Maç Sonucu 1 (1.43 yerine 1.45)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Manchester United - Fulham karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, Manchester United galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Manchester United’ı hazırlık maçlarında beğendim. Fernandes, Garnacho gibi isimler formda. Takıma kısa süre önce Mazraoui, De Ligt eklemesi de yaptılar. Fulham, Palhinha’yı önemli bir bonservis bedeli ile Bayern’e satarken kadrosuna Smith Rowe eklemesi yaptı. İyi bir takım Fulham ama bu maçta United bir şekilde kazanıp sezonu galibiyetle açacaktır.

Haberin Devamı

Beijin Guoan - Zhejiang: Maç Sonucu 1 (1.45 yerine 1.47)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Beijin Guoan - Zhejiang karşılaşmasında Misli editörü Bora Ünal, ev sahibinin sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Yorumu

Son dönemde büyük bir düşüşte olan Zhejiang, ligin tecrübeli ekibi Beijing Guoan’a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta deplasman puan kaybeden Beijing Guoan’ın bir üstteki rakibiyle arasında 10 puan fark bulunuyor. Zhejiang’ın ise ligdeki konumu nedeniyle hedefi kalmamış gibi duruyor. Deplasman performansı da yerlerde olan Zhejiang’ın bu maçta da varlık göstermesi zor duruyor. Karşılaşmanın Beijing Guoan’ın galibiyetiyle sonuçlanacağını düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

Misliden günün şampiyon tercihleri

 

Yazarlar