FutbolMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

06.08.2024 - 09:50 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Lille – Fenerbahçe: Karşılıklı Gol Var (1.57 yerine 1.60)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Lille – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Lille geçen sezon son hafta kazasıyla dördüncü sırada bitirdi. Bu eleme turunun en ciddi rakibi konumunda bence. Yeni teknik direktörleri Genesio ile ilk resmi maçları. Mücadele Lille'in stadı Olimpiyat oyunlarında kullanıldığı için Valenciennes'de oynanacak. Fenerbahçe'de yeni transferler süre bulabilir, Fred'in sakatlığı can sıkıcı. İki takım da savunmada sorunları henüz çözebilmiş değil. Bence iki takım da gol atar.

Sparta Prag – FCSB: Maç Sonucu 1 (1.25 yerine 1.27)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Sparta Prag – FCSB karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, karşılaşmadan Sparta Prag’ın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Sparta Prag lige iyi başladı ve ilk 3 maçını kazandı ve bu maçlarda 8 gol attı, 2 gol yedi. Bir önceki turda da Shamrock Rovers’I iki maçta da yenerek elediler. Bu sezon 5 resmi maçta 5 galibiyetleri var. İç sahada da son 29 maçta sadece 1 kez yenildiler. Romanya temsilcisi ise lige kötü başladı ve ilk 3 maçta 2 puan topladı. FCSB, Şampiyonlar Ligi elemelerine 2 tur önce başladı ve San Marino ekibini toplamda 11-1 ile geçtikten sonra bir önceki turda da İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i 1-1 biten ilk maçtan sonra deplasmanda 90. Dakikada bulduğu golle 1-0 yendi ve turu geçti. Böylece son 5 deplasman maçında 4 galibiyete ulaşmış oldular ancak bu turun favorisi Çek ekibinin ilk maçta galibiyete alan takım olacağını düşünüyorum.

Karabağ – Ludogorets: Maç Sonucu 1 (1.53 yerine 1.56)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Karabağ – Ludogorets karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, sahadan Karabağ’ın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Geçtiğimiz sezon çok maçını anlatma fırsatı bulduğum Karabağ, kadrosunu koruyarak çok büyük bir işe imza attı ve bu sezonun da en flaş takımlarından biri olmaya aday. Uefa Avrupa Ligi’nde Leverkusen’e iki maçta da kök söktüren ve son saniyelerde Schick’in golüyle elenen Azerbaycan ekibi, bu sezona da harika başladı. İkinci ön elemede rahat galibiyetlerle turlayan Karabağ’da Brezilyalı santrafor Juninho geçen sezon bıraktığı yerden devam ediyor. Zoubir ve Benzia’da çok iyi başladı yeni sezona. Orta sahada Romao gibi bir dinamoları var. Ludogorets ne yaparsa kendi evinde yapabilen bir takım ve deplasman karneleri çok kötü. Ben tercihimi Karabağ galibiyetinden yana kullanıyorum, daha yüksek oran arayanlara 1 ve 2.5 üst ikilisini öneriyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

Misliden günün şampiyon tercihleri

Yazarlar