FutbolMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

25.07.2024 - 09:35 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Ruzomberok - Trabzonspor: Maç Sonucu 2 (1.36 yerine 1.38)                         
Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneğ i bulunan Ruzomberok – Trabzonspor karşılaşmasında Misli yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu, temsilcimizin kazanmasını bekliyor. 
Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Yorumu 
Trabzonspor için Avrupa macerası Slovakya deplasmanında başlıyor. Ruzomberok, bir önceki turda Kazak rakibi Tobol’u özellikle iç sahadaki etkili futboluyla yendi. Savunmacıları Maly 2 gol atarak dikkat çekti. Bizim de duran top savunmasında dikkatli olmamız lazım. Bordo mavililer kadro kalitesi ve deneyimiyle turun elbette favorisi. Ben temsilcimizin Ruzomberok deplasmanında ilk yarıyı önde bitireceğini düşünüyorum.  Sheriff - IF Elfsborg: Maç Sonucu 2 (2.16 yerine 2.22) 

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Sheriff - IF Elfsborg karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, konuk ekibin kazanacağını düşünüyor. 
Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu 
Avrupa Ligi’nde deplasman takımı Elfsborg’u müthiş formuyla deplasmanda favori görüyorum. Baidoo’lu, Abdulai’li hücum hattıyla Elfsborg’un bu karşılaşmayı kazanacağını düşünüyorum. Sheriff bence eski günlerinden uzakta, tercihim deplasman kazanır.  Corinthians - Gremio Porto: Maç Sonucu 1 (1.69 yerine 1.72) 
Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Corinthians - Gremio Porto karşılaşmasında Misli yazarı Mesut Aydın Kale’nin tahmini ev sahibi ekibin kazanacağı yönünde. 
Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Yorumu 
Evinde 4 maçtır yenilmeyen Corinthians, ligde çıktığı son 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı ve moraller yerinde. Konuk takım Gremio bu sezon istikrarsız aldığı sonuçlarla geçen sezonu aratıyor. Deplasmanda özellikle 7 maçtır galibiyet alamayan Mavi-Siyahlı takım çıkıştaki Corinthians'a karşı puan kazanmak istiyor. Corinthians'ın yükselişinin devam etmesini, formsuz rakibine karşı rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.  

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.  
Misli’den yeni üyelere 50+50 TL! 
Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın! 

Misliden günün şampiyon tercihleri