DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

22.07.2024 - 11:09 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Santos SP – Coritiba: Maç Sonucu 1 (1.38 yerine 1.40)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Santos – Coritiba Brezilya Serie B mücadelesinde Misli yazarı Kerim Can Özdal, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Lider Santos, Vila Nova deplasmanında 1-1'le puan kaybetti. Öncesindeki 3 maçlık galibiyet serisine, bu kaza sonrası devam etmek isteyecekler. Son 5 haftada 2 puan alabilen Coritiba, dirençsiz bir dönemde. Santos'a karşı da işleri zor. Ev sahibi kazanır.

Inter Turku – Gnistan: Maç Sonucu 1 (1.56 yerine 1.59)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” ile “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Inter Turku – Gnistan karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Inter Turku sonunda istediği tempoyu yakaladı ve geçtiğimiz hafta Ekenas’ı adeta ezdiler ve 7-0’lık galibiyet ile moralleri tavan yaptı. Gnistan karşısında rahat bir galibiyet alarak galibiyet serisini 4-0’a taşıyacaklarını düşünüyorum.

Lyngby BK – Kopenhag: Maç Sonucu 2 (1.41 yerine 1.43)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Lyngby BK – Kopenhag karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo’nun tahmini konuk ekibin kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Ev sahibi Lyngby kalesini gole kapamakta çok zorlanan bir takım. Kopenhag ligin en yüksek profilli takımı. Bunu geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna kalarak herkese ispat ettiler. Buna rağmen ligde şampiyon olamadıkları için çok daha hırslı olacaklardır. Yeni sezona galibiyetle başlayacakları kanaatindeyim.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri