Milli TakımMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

14.10.2024 - 11:32 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Galler - Karadağ: Maç Sonucu 1 (1.38 yerine 1.40)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Galler - Karadağ karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, Galler’in hata yapmayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Galler liderlik umut ettiği bir maça çıkıyor. Son söyleyeceğimi başa alayım. Normal şartlarda Karadağ’ın puan çıkarması sürpriz olur. Galler galibiyetine verilen oran da fazlasıyla tatminkâr. Taraf seçeneği dışında alternatif olarak 2.5 gol üzeri de denenebilir. İyi şanslar dilerim.

Gürcistan - Arnavutluk: Maç Sonucu 1 (1.73 yerine 1.76)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Gürcistan - Arnavutluk karşılaşmasında Misli yazarı Onur Akpınar, Gürcistan galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Onur Akpınar’ın Yorumu

Haberin Devamı

Gruba 2'de 2 yaparak başlayan Gürcistan, Ukrayna karşısında üretemedi ve sahadan puansız ayrıldı. Oyun olarak baktığımızda en azından beraberliği hak ettiğini düşünüyorum. Çekya karşısında kaybeden Arnavutluk vasat futbol ortaya koydu. Hücumda etkisiz kaldılar ve puan almayı hak etmediler. Gürcistan gelişim kazanan takım ve futbolu umut veriyor. Arnavutluk'a göre daha iyi durumdalar ve kazanmalarını bekliyorum.

Kenya - Kamerun: Maç Sonucu 2 (1.57 yerine 1.60)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Kenya - Kamerun karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, konuk ekibin 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Kamerun geçtiğimiz maçta Kenya karşısında çok rahat bir galibiyet aldı ve liderliğini sürdürdü. Kenya bu maçta kadro kalitesinin Kamerun’a yetmediğini çok net gösterdi. Kamerun bu maçı da kazanarak liderliğini büyük ölçüde rahatlatacaktır.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve oyuncu bahislerinin yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

Misliden günün şampiyon tercihleri

Yazarlar