DiğerMİSLİ'den desteğe devam!

MİSLİ'den desteğe devam!

03.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Azerbaycan Premier Ligi bir sezon daha Misli sponsorluğunda yapılacak. İmza töreninde konuşan AFFA Başkanı Rovshan Najaf ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, iş birliğinin ligi daha ilgi çekici hale getireceğinin altını çizdiler.

MİSLİden desteğe devam

Azerbaycan Premier Ligi bir sezon daha Misli sponsorluğunda düzenlenecek. Profesyonel Futbol Ligi ile Azerbaycan’ın yasal piyango organizatörü ve spor bahis operatörü Azerlotereya’nın Misli markası arasındaki isim sponsorluğu anlaşmasının süresi uzatıldı. Anlaşmaya göre Misli” 2024/2025 sezonunda Azerbaycan Premier Ligi’nin ana sponsoru olacak ve ulusal şampiyonanın adı Misli Premier Ligi olarak değiştirilecek.

Anlaşmaya ilişkin imza töreni yetkililerin katılımıyla gerçekleştirildi. İmza törenine AFFA Başkanı Rovshan Najaf, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye’nin Azerbaycan Büyükelçisi Cahit Bağcı, AFFA, PFL, Azerlotereya OJSC ve futbol kulüplerinin yetkilileri katıldı.

Haberin Devamı

Törende ayrıca Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören de yer aldı.
Misli’nin Azerbaycan futbol ailesinin yakın dostu olduğunu söyleyen AFFA Başkanı Rovshan Najaf, iş birliğinin Misli Premier Ligi’ni daha ilgi çekici hale getireceğini, rekabeti artıracağını ve en önemlisi taraftarların statlara gelmesine yardımcı olacağını kaydetti.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de anlaşmanın Azerbaycan futbolunun uluslararası arenada daha da parlamasına vesile olacağına inandığını ifade etti. İş birliğinin futbolun gelişimi için önemli projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Büyükelçisi Cahit Bağcı, kamu yaşamının her alanında sporun önemine dikkat çekerek spor kulüplerinin desteklenmesi ve her türlü sporun yaygınlaştırılmasına yönelik çabaların arttırılmasının önemini vurguladı. Öte yandan Misli Premier Ligi’nde sezon dün oynanan Araz-Karabağ maçıyla başladı.