FutbolMisli'de Günün Şampiyon Tercihleri

Misli'de Günün Şampiyon Tercihleri

21.09.2024 - 11:47 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Mislide Günün Şampiyon Tercihleri

Fenerbahçe - Galatasaray: İlk Yarı 1.5 Alt (1.37 yerine 1.39)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, ilk yarıda 1’den fazla gol olmayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Bahis açısından da haftanın en zor karşılaşması. Teknik adamların stratejilerini tahmin ederek bir öngörüde bulunmak ne derece doğru bilmiyorum. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray oyun içinde iyi durumda. İki takımın da durağan oyunda bile parlayacak yıldızları var. Ancak derbiye teknik adamların yön vereceğini düşünüyorum. Taraf bahsinde kalırsam bu beraberlik olur. İlk yarının, 1.5 gol altında bitmesi bana göre en olası ihtimal.

Real Madrid - Espanyol: İlk Yarı Sonucu 1 (1.39 yerine 1.41)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Real Madrid - Espanyol karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, ilk yarıyı Real Madrid’in önde kapatacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Bellingham’ın iyileşip Şampiyonlar Liginde Stuttgart maçında 80 dakika sahada kalması Ancelotti’nin elini rahatlatan konuların başında geliyor. Espanyol son iki maçında beklentilerin üzerine çıktı. Real Madrid, bu aralar birine kötü patlayacak gibi görünüyor. Bu takım Espanyol olabilir, tercihim ilk yarıdan Real galibiyeti.

Aston Villa - Wolverhampton: Maç Sonucu 1 (1.38 yerine 1.40)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Aston Villa - Wolverhampton karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Aston Villa, Salı günü ŞL’de Young Boys deplasmanından ilk 20 dakika hariç güzel futbol ve net bir galibiyetle döndü. Wolves da 1 gece sonra kupada Brighton deplasmanında rotasyonlu kadrosuyla Brighton’a mağlup oldu 3-2 ve elendi. Ev sahibinde Leon Bailey bu maçla sahalara dönebilir. Unai Emery döneminde Aston Villa’nın iç sahadaki etkinliği ve takımın form durumu bu sezon henüz galibiyeti olmayan rakibini evine puansız göndermek için yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!