FutbolMisli'de günün şampiyon tercihleri

Misli'de günün şampiyon tercihleri

07.09.2024 - 11:34 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Mislide günün şampiyon tercihleri

İrlanda - İngiltere: Maç Sonucu 2 (1.34 yerine 1.40)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İrlanda-İngiltere karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, konuk ekibin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

İngiltere’de yeni bir dönem başlıyor. Avrupa Şampiyonası sonrası görevinden ayrılan Gareth Southgate’in yerine geçici olarak Lee Carsley getirildi. Uluslar Ligi maçlarında takımın başında Carsley olacak ve bir yandan da teknik adam arayışları sürecek. İngiltere iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen Southgate, oyunculardan verim alamamıştı. Açıkçası bir reaksiyon bekliyorum bu maçta. Bellingham sakatlığı sebebiyle kadroda yok. Elbette bir handikap. Ama yine de İngilizlerin Kane, Saka, Grealish gibi oyuncuların önderliğinde galip geleceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Ermenistan – Letonya: Maç Sonucu 1 (1.49 yerine 1.51)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Ermenistan-Letonya karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, ev sahibi galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

EURO 2024 elemerinde milli takımımızla aynı grupta yer alan Ermenistan 8 puan toplayıp dördüncü sırada kalmıştı. Yine bizim grupta yer alan Letonya ise sadece 1 galibiyetle 3 puanda ve son sırada tamamladı grubu. Bu tek galibiyet de iç sahadaki 2-0’lık Ermenistan maçında geldi. Ermenistan da evindeki maçta rakibini 2-1 yenmişti. Galler deplasman galibiyeti ve Türkiye deplasman beraberliği en çarpıcı sonuçlarıydı ev sahibinin gruptaki. Ben deplasmanlarda kötü sonuçlar alan Letonya’nın bu deplasmanda da kaybedeceğini düşünüyorum.

Moldova - Malta: Maç Sonucu 1 (1.74 yerine 1.77)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Moldova-Malta karşılaşmasında Misli yazarı Mesut Aydın Kale, Moldova’nın sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Yorumu

Gösterdikleri kötü performans nedeniyle gruptan çıkamayıp, EURO 2024'e gidemeyen Moldova oynadığı hazırlık maçlarında zayıf takımlara karşı galibiyet alırken, güçlü Ukrayna'ya karşı varlık gösteremedi. Konuk takım Malta ise grup aşamalarını averaj takımı halinde. Moldova, Malta karşısında galibiyete ulaşmaya yakın taraf.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!