DiğerMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

29.09.2024 - 12:06 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Antalyaspor – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Antalyaspor – Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %69’u karşılaşmadan Fenerbahçe’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: Maç Sonucu 2 ve 1.5 Üst

Antalyaspor için sezon dengeli başladı diyebiliriz. 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgileri var. İç sahada hiç kaybetmediler ve 3 maçtan 7 puan çıkardılar. Fenerbahçe'nin ise derbi mağlubiyeti sonrası artık hata yapma şansı yok. Alex de Souza yönetimindeki Antalya karşısında kazanmaları muhtemel. İki takım arasında ciddi kalite farkı var. Sarı-Lacivertliler'in galibiyetine ek olarak oranı artırmak adına 1.5 Üst bahsi de eklenebilir.

Haberin Devamı

Trabzonspor – Konyaspor: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor – Konyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %74’ü karşılaşmadan Trabzonspor’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Trabzonspor 5 beraberlikle, Süper Lig'in alt sıralarında... Konyaspor karşısında ilk galibiyet sevincini yaşayacaklarını öngörüyorum. Trabzonspor kendi evinde taraftarının desteğiyle kötü gidişe dur diyecek kıvama geldi. Ayrıca ligin 'Şamil Ekinci Sezonu' adını alması Trabzonspor'a ekstra motivasyon olacaktır. Bununla beraber Konyaspor hala güçlü oyun kurgusuna sahip değil.

Napoli – AC Monza: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Napoli – AC Monza mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %59’u karşılaşmadan Napoli’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: 2.5 Üst

Napoli 3 maçlık galibiyet serisini 0-0 lık Juventus beraberliğiyle sonlandırdı. Conte ve öğrencileri 2 sezon önceki dinamiklerini hatırlamış durumda ve Monza karşısında da bunu sürdürmek isteyecekler. Monza ise hala ilk galibiyetini arıyor ve son 3 maçları da KG bitti. Ben bu maçın 2,5 üste taşınacağını düşünüyorum. Oranı da gayet iyi.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları