DiğerMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

23.09.2024 - 13:11 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Gaziantep - Trabzonspor: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Gaziantep - Trabzonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %68’i Trabzonspor’un 90 dakika sonunda galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Gaziantep FK kadrosuna yaptığı takviyelerin karşılığını henüz alabilmiş değil. Galatasaray maçını değerlendirme dışında bıraksak bile, Sivasspor karşısında da kırılgandılar. Trabzonspor da bekleneni vermekten uzak. Visca’ın yokluğu hücum aksiyonlarını etkileyecektir. Savic’in yeri bir şekilde doldurulur. Burada Trabzonspor’un ismine ve orana göre hareket etme mantığıyla, Trabzonspor galibiyeti riskine girilebilir.

Haberin Devamı

Atalanta - Como 1907: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Atalanta - Como 1907 mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %64’ü mücadelede Atalanta’nın galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Como ligde henüz kazanamadı ancak geçen hafta bir Şampiyonlar Ligi takımı olan Bologna karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen beraberlikle yetindi. Değişiklikler sonrasında son yarım saati berbat oynadılar. Dossena'nın durumu net değil. Atalanta ise iyi bir Arsenal maçı dönüşünde ekstra bir gün dinlendi. Ben o maçın yoğunluğundan etkileneceklerini sanmıyorum. Kaliteleriyle rahat kazanmalarını bekliyorum.

Göztepe - Kayserispor: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Göztepe – Kayserispor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü konuk ekibin maçtan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Editörü Safa Can Konuksever’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Ligin yeni ekibi Göztepe namağlup. 4 maçta 6 puanları var. İç sahada geçen sezondan beri Stoilov bir hava yarattı. Kayserispor karşısında İzmir ekibi bir adım önde görmekle birlikte taraf bahsine girmeyeceğim. Çünkü Kayserispor'un da iyileşen bir oyunu var. Eyüp maçında geri döndüler, Trabzonspor karşısında 10 kişi kalana çok iyiydiler. Karşılıklı goller izleyebileceğimizi düşünüyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları