DiğerMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

10.09.2024 - 12:05 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Hollanda - Almanya: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Hollanda – Almanya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %16’sı Almanya’nın galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

İki takım da gruba 5'er gollü galibiyetle başladı. Hollanda, Bosna Hersek'i 5-2'yle geçerken Almanya ise Macaristan'ı 5-0 mağlup etti. Aralarında 2019'dan bu yana ikisi hazırlık olmak üzere toplam 5 maç da karşılıklı golle sonuçlandı. Gruba bu kadar moralli ve formda girmişken birbirlerine karşı da üstünlük sağlamak için agresif olmalarını bekliyorum. Tempolu bir maç ve karşılıklı gol bekliyorum.

İngiltere - Finlandiya: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından İngiltere - Finlandiya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si karşılaşmanın 2.5 Üst biteceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Tercihi: Harry Kane Gol Atar

Geçici menajer Lee Carsley ile yola devam eden İngiltere, Uluslar Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptı. İrlanda deplasmanında Rice ve Grealish’in golleriyle 2-0 kazandılar. Bellingham, Palmer, Foden gibi isimler sakatlık ve hastalık sebebiyle yoktu ama bu isimleri aramadılar. Finlandiya, Yunanistan deplasmanında dağıldı. 3-0 mağlup oldular. Wembley’de de işleri zor. İrlanda maçını boş geçen Kane’in maça ağırlığını koyacağını ve gol sevinci yaşayacağını düşünüyorum.

İrlanda - Yunanistan: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan öne çıkan maçlarından İrlanda - Yunanistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %26’sı Yunanistan’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Evinde İngiltere’ye yenilerek başlayan İrlanda ikinci yarıdaki oyunuyla taraftarına biraz umut verdi. Bu maçta sakatlanan kaptan Seamus Coleman, Yunanistan karşısında forma giyemeyecek. Konuk ekip de evinde aldığı 3-0’lık Finlandiya galibiyeti ile moralli. İrlanda savunması İngiltere önünde zor durumlara düştü. Formda Yunanistan bu deplasmanda gol bulacaktır. Evindeki son 7 maçta 1 kez kazanabilen İrlanda yine zorlanacak. Favori konuk ekip, benim tercihim KG var.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları