DiğerMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

03.09.2024 - 12:27 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Zrinj Mostar - NK Posusje: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Zrinj Mostar - NK Posusje mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %24’ü maçta en az 3 gol bekliyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Tercihi: Deplasman 0.5 Üst

Zrinjski Mostar, sezona 4-1’lik Gabela galibiyetiyle başlasa da erteleme maçları sebebiyle şimdiye dek ligde tek maça çıkabildi. Konferans Ligi’ne ise play-off turunda V. Guimaraes’e 3-0 ve 4-0 gibi farklı skorlarla mağlup olarak veda ettiler. Konuk Posusje ise ligde çıktığı 4 maçta 10 puan topladı. Sezona formda giren konuk ekibin bu karşılaşmada gol bulmasını bekliyorum.

Wigan Athletic - Morecambe: Maç Sonucu 1

Misli’de günün öne çıkan maçlarından Wigan Athletic - Morecambe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %39’u Wigan’ın tur atlayacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Editörü Mustafa Irgıt’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Ev sahibi, Lig 1’de 4 maçta 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. İstedikleri gibi bir sezon başlangıcı yapamadılar. Konuk ekip ise Lig 2’de oynadığı 4 maçı da 1-0’lık skorlarla kaybetti. Hayal edilebilecek en kötü başlangıcı yaptılar. Reaksiyon vermeleri için ideal bir karşılaşma. Gol bulacaklarını düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

Mirassol FC SP - America MG: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Mirassol FC SP - America MG mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %31’i ev sahibinin yanında yer alıyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Tercihi: 2.5 Alt

Mirassol, üst üste 2 maçta yaptığı puan kayıplarıyla üçüncü sıraya geriledi ancak ligin en iyi iç saha ekiplerinden biriler. America Mineiro ise özellikle deplasmanda tatsız sonuçlar alıyor. Yine de savunma açısından iyi durumdalar. Mirassol da evinde iyi bir savunma takımı. İç sahada ligin en az gol yiyen iki ekibinden biri durumdalar. Taraf bahsinde Mirassol’a yakınım ancak ilk tercihim 2.5 alt.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları