FutbolMisli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

19.08.2024 - 11:36 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Eyüpspor - Bodrumspor: Maç Sonucu 1
Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve günün öne çıkan maçlarından Eyüpspor – Bodrumspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %64’ü Eyüpspor’un 90 dakika sonunda galip geleceğini düşünüyor.
Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1
Ligin iki yeni takımı ilk galibiyeti elde etmeyi hedefliyor. Arda Turan kırmızı kart cezalısı. Buna karşılık Eyüpspor’un tecrübeli oyuncuları saha içi liderliğini üstleneceklerdir. Eyüpspor’u galibiyete daha yakın görüyorum. Geçen sezon içerde 3-0, deplasmanda 1-0 kazanmışlardı. Bodrumspor’un biraz daha zamana ihtiyacı var.

Haberin Devamı

Juventus - Como 1907: Maç Sonucu 1
Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Juventus - Como 1907 mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %56’sı ev sahibi ekibin galibiyetine oynuyor.
Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: Ev Sahibi Alt/Üst 1.5: Üst
Juve için Thiago Motta yönetiminde sezon başlangıcı oldukça önemli bir mesaj olacak. Geçen sezondan kalan sönük izleri silme konusunda Kenan Yıldız ve arkadaşlarının oldukça motive olması beklenebilir. Öte yandan güçlü yatırımı ve gösterişli yönetim kadrosuyla Como’nun Serie A’ya nasıl başlayacağı büyük merak konusu. Ben Juventus’un bu maçta en az 2 gol bulacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Villarreal - Atletico Madrid: Maç Sonucu 2
Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Villarreal - Atletico Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %41’i maçtan Atletico Madrid’in galibiyetle ayrılacağına inanıyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Tercihi: Deplasman Alt/Üst 1.5: Üst
La Liga’da ilk haftanın son maçı da oldukça dikkat çekici. Hem Villarreal hem de Atletico Madrid, sezona büyük hedeflerle başlıyor. Villarreal kötü geçen sezonun ardından bu sezon Avrupa’yı hedefliyor. Atletico Madrid ise tekrar zirveye oynamanın peşinde. Yaptıkları hamlelerde bunu gösteriyor. Az transfer yaptılar ancak hepsi nokta atışı oldu. Rakiplerinden Sörloth’u transfer ettiler. Manchester City’den Julian Alvarez’i alarak büyük iş başardılar. Ayrıca defansa yaptıkları Robin Le Normand transferi de oldukça dikkat çekici. Atletico Madrid, özellikle hücum tarafını çok güçlendirdi. Geçen sezon iki maçta da rakiplerini yenmişlerdi. Villarreal’in sahasında 2-2’lik skorlar da söz konusu. Ev sahibi ne kadar direnç gösterir soru işareti ancak ben Atletico’nun en az 2 gol bulmasını bekliyorum. Deplasman 1.5 gol üst seçeneğini tercih edeceğim.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!
Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

Misli’de günün en çok oynanan maçları