DiğerMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

14.08.2024 - 15:18 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Real Madrid - Atalanta: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Real Madrid - Atalanta mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %62’si Real Madrid’in 90 dakikada galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Burada önemli olan Real Madrid’in nasıl bir 11’le sahaya çıkacak olması. Kendi adıma güzel oranıyla Real Madrid galibiyeti bekleyeceğim.

FK Rubin Kazan - Zenit: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından FK Rubin Kazan - Zenit mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %34’ü konuk ekibin galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Halil Demirkan’ın Tercihi: Toplam Gol 2-3

Haberin Devamı

Sezona fırtına gibi başlayan Zenit, ligdeki 4 maçını ve kupada gruptaki ilk maçını gol yemeden kazandı. Takıma yeni katılan Glushenkov, bu süreçte 9 gol 1 asist üreterek yıldızlaştı. Bu iki ekip ligin 2. haftasında yine aynı sahada karşı karşıya gelmişti ve Zenit rakibini 4 golle geçmişti. Ekipler yoğun bir maç takvimiyle sezona girdiler ve mutlaka kadroda rotasyona gideceklerdir. Orta skorlu bir sonuç görebiliriz. Tercihim TG 2-3 seçeneği.

Leeds United - Middlesbrough FC: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Leeds United - Middlesbrough FC mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %19’u maçtan Leeds United’ın galibiyetle ayrılacağına inanıyor.

Misli Editörü Mert Artun’un Tercihi: 2.5 Üst

Ev sahibi hafta sonu sezonun ilk maçında, evinde ligin yeni ekibi Portsmouth ile 3-3 berabere kaldı. Boro ise haftaya 3 puanla kapatmayı başardı. İlk tur için oldukça zorlu bir eşleşme, Leeds United savunması henüz oturmamışa benziyor. Kupa maçında rotasyona gideceklerdir ve kadro derinliği rakiplerine göre daha iyi konumda. Michael Carrick’in ekibi ise geçen sezon bu kupada yarı final oynamayı başardı. Bu sezon da ilk turdan kolay kolay teslim olmayacaklardır. Çekişmeli ve gollü bir maç bekliyorum. En az 3 gol izleriz 90 dakikada.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları