GalatasarayMısır'daki 'sınav' skandalı sonrası Mostafa Mohamed'den ilk açıklama!

Mısır'daki 'sınav' skandalı sonrası Mostafa Mohamed'den ilk açıklama!

26.01.2022 - 16:27 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı Mostafa Mohamed’in, soruşturma konusu olan kendisinin yerine bir başkasının sınava girmesiyle ilgili bir bilgisi olmadığını, milli takım kampında arkadaşlarına söylediği ortaya çıktı.

Mısırdaki sınav skandalı sonrası Mostafa Mohamedden ilk açıklama

Onur Dinçer - Skorer 

Haberin Devamı

Mostafa Mohamed’in öğrencisi olduğu eğitim enstitüsündeki sınava, onun yerine bir başkasının girdiği ortaya çıkmış, Galatasaraylı futbolcunun arkadaşı olduğu iddia edilen şahıs gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili olarak futbolcunun ilk sözleri belli oldu.  

Mısır'ın Al-Masry Al-Youm gazetesinin haberine göre Mostafa Mohamed, kendisinin yerine bir başkasının sınava girmesi konusunda bir bilgisinin olmadığını söyledi. Kamerun’daki Afrika Uluslar Kupası’da milli takımın kampında bulunan futbolcunun, burada takım arkadaşları ve milli takım direktörüne bu olayla ya da bu kişiyle ilgili bir şey bilmediğini söylediği belirtildi.  

Mostafa Mohamed’in, özellikle resmi bir turnuvada Mısır Milli Takımı adına top koşturduğu bir dönemde böyle bir şey yapmasının kendisi için mantıksız bir şey olacağını vurguladığı ifade edildi. Mısır Yüksek Öğrenim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamadaysa, yaşananlarla ilgili soruşturma yürütüldüğünün doğrulandığı kaydedildi.   

Haberin Devamı

Mısırdaki sınav skandalı sonrası Mostafa Mohamedden ilk açıklama