BeşiktaşMert Günok: Herkesin bir sabrı var!

Mert Günok: Herkesin bir sabrı var!

30.09.2024 - 22:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın kaptanı Mert Günok, Kayserispor maçından sonra konuştu.

Mert Günok: Herkesin bir sabrı var

Süper Lig'in 7'nci haftasında Kayserispor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ta kaptan Mert Günok açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Mert Günok, "Önce ufak bir oyun analizi ile başlayayım. İlk yarıda istediklerimizi çok iyi yapamadık. Gereksiz top kaybı yaptık ama ikinci yarıda baskıyı arttırınca, rakibin de hatasından sayılabilecek yarattığımız bir golle kilidi açtık. Ondan sonrası daha rahat oldu bizim için" dedi.

Karşılaşmanın hakeminin kararlarına tepki gösteren Mert Günok, "3-0'lık maçtan sonra genelde ben röportaja gelmek istemem ama kaptan olarak gelmek istedim. Geçen seneden beri, hatta bir önceki seneden beri, röportajlarımda daha önce hiç hakem konuşmadım. Genelleme yapacağım hakem yönetimi için, Beşiktaş'a karşı geçen seneden beri çok kolay fauller, verilen fauller, çok net penaltının es geçilmesi, bize çok rahat penaltı verilmesi. Geçen sene Emirhan'ın penaltı olan pozisyonu var. Farklı farklı yorumlar, pozisyonlar, genelde bize karşı olduğunu hissediyoruz. Çok fazla sesimizi çıkarmıyorduk ama herkesin de bir sabrı var" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Karşılaşmada gördüğü sarı karta değinen Mert Günok, "Normalde çok sinirlenen bir insan değilim ama bugün verilen penaltıda dahil artık çileden çıktığım için haklı olarak sarı kart gördüm ama penaltıyı iptal ettikten sonra gereksiz sarı kart görmüş oldum. Bazen sabrımızın taştığı anlar oluyor. Kulübümüz açıklama yapacaktır. Kaptan olarak bu şekilde seslenmek istedim" ifadelerini kullandı.