27.07.2021 - 11:42 | Son Güncellenme:
İZMİR (DHA)
Son olarak Japonya ekibi Sagan Tosu forması giyen 28 yaşındaki İsmael Dunga'nın takımından ayrıldığı ifade edilirken, sarı-lacivertli kurmaylar oyuncu ve menajeriyle temasa geçti. Dunga'ya teklif götüren Menemenspor'un en kısa sürede transferi netleştireceği kaydedildi.
Futbola ülkesinin Congo United takımında başlayan deneyimli forvet, Kenya'da Sony Sugar, Nakumatt FC ve Tusker FC formalarını giydi. İlk yurt dışı macerasını Yunanistan'da yaşayan Dunga, Acharnaikos'a transfer oldu. Daha sonra Zambiya'da City of Lusaka ve Napsa Stars'ta görev alan oyuncu Arnavutluk'ta ise Luftetari, KF Tirana ve Vllaznia'da oynayıp şimdiki takımı Sagan Tosu'ya geldi.
Şimdilerde TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynayan ve Altay karakterine can veren Tolga Sarıtaş ve eşi Zeynep Mayruk'un bebek bekledikleri iddia edildi. Çiftin çıkan haberler sonrası sosyal medya paylaşımları dikkatlerden kaçmadı.