08.02.2024 - 19:05 | Son Güncellenme:
İHA
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 39 puanla play-off hattında yer alan Menemen FK, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.
Atakan Üner, Mazlum Demir, Kıvanç Küçükkarış, Sedat Cengiz ve Emre Gündoğdu’yu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, bir transfere daha imza attı. İzmir ekibi, son olarak Almanya’nın Bonner SC ekibinden 22 yaşındaki golcü Burak Yasin Yeşilay'ı kadrosuna kattığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Almanya’nın Bonner SC ekibinden 22 yaşındaki santrafor Burak Yasin Yeşilay ile 2,5 yıllık anlaşmaya varmıştır. Burak Yasin Yeşilay’a ailemize hoş geldin diyor, şanlı armamız altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.