AntalyasporMehmet Aurelio: Sadece elde ettiğimiz şansları gole çeviremedik!

Mehmet Aurelio: Sadece elde ettiğimiz şansları gole çeviremedik!

29.09.2024 - 23:10 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'da teknik sorumlu Mehmet Aurelio, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.

Mehmet Aurelio: Sadece elde ettiğimiz şansları gole çeviremedik

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Antalyaspor'da teknik sorumlu Mehmet Aurelio açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mücadelenin Antalyaspor için olduğu kadar Fenerbahçe içinde zor bir maç olduğunu ifade eden Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, "Maçın başından itibaren sonuna kadar dengeli bir maç ortaya koyduk. Başa baş bir mücadele verdik. İlk yarıyı berabere kapattık ama yakaladığımız şanslar da vardı. İkinci yarıda özellikle yine aynı şekilde devam ettik. Fakat yaptığımız 2 hata sebebiyle rakip takım iki gol atmayı başarabildi ve 2-0 galibiyetle buradan ayrılıyorlar. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Çünkü güzel bir mücadele ortaya koyduk. Sadece sonucu alamadık. Yarından itibaren önümüzdeki hafta oynayacağımız olan Rizespor maçına odaklanıyoruz. Yarından itibaren çalışmalarımıza tekrar başlıyoruz tekrar" dedi.

Haberin Devamı

"KÜÇÜK DETAYLARI LEHİMİZE ÇEVİREMEDİK VE SONUCU ONLAR ALDI"

Rakibin yaptığı değişikliklere geç cevap vermediklerini belirten Aurelio, "Biz ikinci yarıda da mücadelemizi sürdürmeye devam ettik. Sadece elde ettiğimiz şansları gole çeviremedik. Gol atmak için gerekli olan küçük detayları biz kendi elimizde kullanamadık. Rakip bunları çok iyi kullanabildi. 2 gol bulmuş olmalarına rağmen ben Antalyaspor'un çok güzel bir karşılaşma ortaya çıkardığını düşünüyorum. Bu tip maçlarda sadece küçük detaylar sonuçları belirliyor. Biz bu küçük detayları lehimize çeviremedik. Sonucu onlar aldı" ifadelerini kullandı.

"SERHAT AKIN'A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDUM"

Taraftarların maça olan ilgisi ve silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın ile ilgili soruya Aurelio, “Bu konu teknik ekibi ilgilendirmiyor. Bilet fiyatları konusunda yönetimle konuşmak lazım. Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerinde bulundum. Umarım eski sağlığına kavuşur” diye konuştu.

"FENERBAHÇE'DE GÜZEL GÜNLERİMİZ GEÇTİ"

Fenerbahçeli taraftarların Antalyaspor teknik ekibine olan ilgisiyle ilgili gelen soruya Aurelio, “Açıkçası geçmişi değiştiremeyiz. Benim olduğu kadar Alex hocanın da Fenerbahçe’de geçmişte güzel günleri geçti. Bunları silemeyiz. Bu nedenle rakip takımın taraftarı güzel şeyler söylemiş olabilir. Biz de onlara alkışla cevap verdik. Ben olduğum kadar Alex hoca da profesyonel. Şimdi bu takım için çalışıyoruz. Tabii ki geçmişi unutamayız” dedi.