GalatasarayMauro Icardi'den Batshuayi yorumu: Bu şekilde devam etmesini istiyorum

Mauro Icardi'den Batshuayi yorumu: Bu şekilde devam etmesini istiyorum

09.08.2024 - 23:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in açılış maçında Hatayspor’u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla giriş yaptı. Maçın ardından Galatasaray'ın yıldızları açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardiden Batshuayi yorumu: Bu şekilde devam etmesini istiyorum

Galatasaray'ın yeni sezondaki ilk golünü atan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mauro Icardi maçla ilgili, "Zor bir maçtı. Aslında zorlaştı da diyebiliriz. İlk yarıda gol atabilseydik daha farklı olabilirdi. Sıcak hava ve bir mağlubiyetten buraya geliyor olmamız değişimi gerektiriyordu. Bir dönüşüme ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Süper Kupa ve bu maçtan daha iyisini yapmamız gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

5. YILDIZ SÖZLERİ

Sözlerine devam eden yıldız isim, "İki senem bitti. Burada 3. senem ve çok istekliyim. İki şampiyonluk aldık. Benim şahsi olarak da iyi sezonlardı. Bu yıl da iyi olmasını bekliyorum. Taraftar için mücadele edeceğiz. Bu sene için 5. yıldız gibi bir hedefimiz var. Mayıs ayında nerede olduğumuzu göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Yıldız golcü yeni takım arkadaşı Batshuayi ile ilgili ise, "Michy Batshuayi çok istekli. Geçen seneden de tanıyoruz. Antrenmanlarda da istekli olduğunu ve ilk 11'i kovaladığını gösteriyor. Bu şekilde devam etmesini istiyorum." sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

MUSLERA: BATSHUAYİ'Yİ TEBRİK EDİYORUM

Galatasaray'ın kaptanı Muslera ise maçın ardından, "Elias, Gabriel ve Michy'e hoş geldiniz demek istiyorum. Attığı gol için Batshuayi'yi tebrik ediyorum. Takım arkadaşlarım çok fazla çalıştılar. Şu anda sezonun başındayız. Her zaman yüzde yüzümüzü vermemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli eldiven ayrıca, "Motivasyon tabii ki Galatasaray'dır. 13 yılda 17 kupa kazanmış bir takımdan bahsediyoruz. Galatasaray'a gelmek istiyorlar. Gelen oyuncular için yönetime teşekkür etmek istiyorum. Hepsi çok katkı verecek oyuncular. Katkı vermeye de devam edecekler. Umarım bu şekilde de devam eder." sözlerini sarf etti.