Dünyadan Futbol Massimiliano Allegri sinir küpüne döndü! 'İki kulağını koparacağım'

Massimiliano Allegri sinir küpüne döndü! 'İki kulağını koparacağım'

16.05.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

İtalya Kupası'nda şampiyon olan Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri, kırmızı kart gördüğü maçın ardından çok sinirlendi. Massimiliano Allegri'nin dev final sonrası bir gazeteciyi tehdit etti.

Massimiliano Allegri sinir küpüne döndü İki kulağını koparacağım

Atalanta ile Juventus, İtalya Kupası'nın finalinde karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadeleyi 1-0 kazanan Juventus, İtalya Kupası'nda şampiyon oldu. Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, 90+5'inci dakikada kırmızı kart gördüğü maçtan sonra çılgına döndü.

Haberin Devamı

Kupa töreninin ardından basın toplantısına katılan 56 yaşındaki teknik direktör, Tuttosport'un Genel Yayın Yönetmeni Guido Vaciago ile büyük bir tartışma yaşadı. Juventus'a yakınlığıyla bilinen Guido Vaciago ile tartışan Massimiliano Allegri, ağır küfürler ettiği gazeteciyi tehdit etti.

Massimiliano Allegri tartışmada şu sözleri kullandı: "Seni b*ktan yönetmen! Evet, seni b*ktan editör. Gazetende gerçekleri yaz, insanların sana söylediklerini değil! Seni nerede bulacağımı biliyorum. Gelip iki kulağını da koparacağım! Gerçekleri yaz, suratını dağıtırım."

Massimiliano Allegri sinir küpüne döndü İki kulağını koparacağım

Tuttosport, Massimiliano Allegri'nin bu demeci ve tehdidi sonrası bir açıklama yaptı. Tuttosport'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Tuttosport'ta bizler gerçeği her zaman yazdık ve her zaman da yazacağız, hoşumuza giden ya da gitmeyen görüşlerimizle birlikte (tıpkı Allegri'nin oynattığı oyun gibi), ancak bunlar böyle kalacak ve bunları kibarca, zorlamadan ve onlarla çelişmek isteyen herkesle diyaloğa açık kalarak ifade edeceğiz. Kibarca ve zorlamadan."