Dünyadan FutbolMario Balotelli'den transfer itirafı! 'Teklifler aldım'

Mario Balotelli'den transfer itirafı! 'Teklifler aldım'

21.09.2024 - 18:15 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Mario Balotelli suskunluğunu bozdu. 34 yaşındaki santrforun sözleri dikkat çekti.

Mario Balotelliden transfer itirafı Teklifler aldım

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini elinde bulunduran Mario Balotelli açıklamalarda bulundu. Herhangi bir takıma henüz imza atmayan 34 yaşındaki santrfor dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra teklifler aldığını ancak kabul etmediğini belirten Mario Balotelli şu sözleri dile getirdi:

"Yurt dışından teklifler aldım ama Serie A'ya dönme umudum olduğu için kabul etmedim."

Kendisine karşı olan önyargıyı anlamadığını vurgulayan Mario Balotelli, "İnsanların Balotelli'ye karşı nasıl bir önyargıya sahip olduklarını anlamıyorum. Bazı teknik direktörlerle tartıştım ama herkes bunu yaşıyor. Kariyerim boyunca hiçbir zaman bir soyunma odasını mahvetmedim" dedi.

Mario Balotelli son olarak şu ifadeleri kullandı: "Bugün doping, bahis, uyuşturucu gibi şeylerin yapıldığını görüyoruz. Ben bu bu kadar ciddi ne yaptım?"

İtalyan santrfor, geride kalan sezonda Adana Demirspor'da 16 müsabakada forma şansı buldu. Mario Balotelli bu karşılaşmalarda 7 gol attı ve 1 asist üretti.

Haberin Devamı

Lumezzane altyapısında futbola başlayan Mario Balotelli daha sonra Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marsilya, Brescia, Monza, Adana Demirspor ve Sion'da oynadı.

34 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 650 bin euro. Mario Balotelli, İtalya Milli Takımı'nda 36 karşılaşmada süre aldı. 34 yaşındaki forvet, bu mücadelelerde 14 kez rakip fileleri havalandırdı.